MELDER KLART UD: TOTO WOLFF GIVER OP

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Mercedes har fået en svær start i årets Formel 1-sæson.

Toto Wolff, der er teamchef hos Mercedes-holdet, er ikke glad for, hvordan tingene går lige nu, da Mercedes' to kørere, George Russell og Lewis Hamilton, ikke levede op til forventningerne ved det seneste løb i Japan.

Russell blev nummer syv, og Hamilton nummer ni. Dette resultat betyder, at Mercedes lige nu er nummer fire i konstruktørmesterskaberne.

Det skriver Die Presse.

Læs også

Opsigtvækkende melding omkring Max Verstappens fremtid trækker overskrifter

Kevin Magnussen ærgrer sig: Det hjalp ikke

Toto Wolff udtaler nu, at Max Verstappen, som kører for Red Bull, er meget foran alle andre.

Verstappen vinder næsten alt i år, og Wolff tror ikke, at nogen kan indhente ham. Med andre ord siger han, at de andre hold, inklusive Mercedes, kæmper om at være det næstbedste.

Mercedes ligger i skrivende stund bag Red Bull, Ferrari og McLaren.

Det er dog ikke kun Toto Wolff, der er skuffet over sæsonens resultater. Lewis Hamilton, som tager til Ferrari i 2025, er også skuffet over, hvordan Mercedes har klaret indtil videre:

”Jeg gav alt, men resultatet var ikke godt. Men det er desværre der, vores bil er i øjeblikket. Hvis vi vil klatre opad, er vi nødt til kigge o på bilen."

Toto Wolff påpeger dog, at Mercedes allerede har pillet lidt ved bilen, og de håber derfor på at kunne gøre det bedre i de kommende løb.

Selvom det på Mercedes-teamet lyder som en selvfølge, at Max Verstappen vinder, så mener Christian Horner, der er chef for Red Bull, at det er for tidligt at sige noget om.

Læs også

Audi har angiveligt tilbudt denne stjerne et sæde: Han skal beslutte sig, inden måneden er omme

Detalje ved Japans Grand Prix sætter gang i Carlos Sainz til Red Bull-rygter

2024-04-09T15:58:11Z dg43tfdfdgfd