MIKE TYSON AFSLøRER DE VANER, HAN MåTTE OPGIVE FOR AT STå ANSIGT TIL ANSIGT MED JAKE PAUL I EN KAMP

Mike Tyson, den tidligere sværvægtsmester, har for nylig i et interview afsløret, at han har opgivet nogle vaner, mens han forbereder sig til sin kamp mod Jake Paul.

Tyson afslørede under et interviewThe Damon Elliott Show, at han har stoppet med at ryge marihuana og at have seksuelle forhold, hvilket han siger er relateret til den disciplin, der er nødvendig for den intensive træning op til kampen.

Bokseren forklarede, at denne ændring i adfærd er en del af en bestræbelse på at opnå mere disciplin, mens han forbereder sig til kampen mod skuespilleren og YouTuber Jake Paul, der er planlagt til den 20. juli på AT&T Stadium i Arlington, Texas, USA.

Under interviewet understregede Mike Tyson, at det ikke er første gang, han har afstået fra seksuelle relationer af præstationsmæssige årsager. Han afslørede i 2018 under et tv-interview, at han tidligere havde afstået i omkring fem år, hvilket han troede ville gøre ham til en bedre bokser.

Hans beslutning om at stoppe med at ryge marihuana har dog også en anden årsag. Ifølge hans talsperson har Tyson opgivet stoffet for at overholde reglerne fra Texas Department of Licensing and Regulation, som forbyder brugen af marihuana i kampsport i staten.

Fonte: USA Today. Este conteúdo foi criado com a ajuda da IA e revisado pela equipe editorial.

2024-05-01T17:31:31Z dg43tfdfdgfd