NU ER DET OFFICIELT: CAROLINE WOZNIACKI STILLER IKKE OP

Det har nu set dagens lys, at Caroline Wozniacki ikke deltager i kvalifikationsturneringen til French Open, og det kan få store konsekvenser for hendes OL-chancer.

Wozniacki, der gjorde comeback til tennis sidste sensommer, er ikke rangeret højt nok til, at hun kvalificerer sig direkte, og da hun ikke har valgt at deltage i kvalifikationen, er der ikke mange udveje tilbage.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Ekspert med klar besked om Holger Rune: Er ikke en top 10-spiller

Pludselig er Novak Djokovic rejst hjem: Her er årsagen

Den danske stjernes sidste håb ligger nu i et wildcard, som dog også ser usandsynligt, da de franske arrangører traditionelt favoriserer lokale spillere.

For at nå OL skal Wozniacki være blandt de 65-70 bedste spillere på verdensranglisten efter French Open.

På nuværende tidspunkt er hun placeret som nummer 117, men hun har dog stadig en chance for at forbedre sin position ved at præstere godt i den kommende WTA 1000-turnering i Rom.

Egentlig er det de 56 bedste spillere i verden, der får lov at deltage i turneringen, men da ét land maksimalt må have fire spillere med, kan man rundt regnet regne med, at man skal være i top 65 for at sikre sin deltagelse.

Wozniackis sidste turneringsoptræden var ved Madrid Open, hvor hun blev slået ud i første runde af veteranen Sara Errani.

Da French Open begynder den 26. maj tikker uret for Wozniacki, hvis hun ønsker at genoplive sin karriere med en olympisk optræden.

Herunder kan du se højdepunkter fra sidste gang, Wozniacki var på banen.

Læs også

Caroline Wozniacki lever ikke op til OL-krav - men særlig genvej kan redde hende

Nu taler Holger Runes mor ud: Det får hun i løn af sønnike

2024-05-01T10:35:23Z dg43tfdfdgfd