XABI ALONSO HAR BESLUTTET SIG OM FREMTIDEN: NU AFSLøRER HAN HVORFOR

Xabi Alonso har bekræftet, at han bliver i Bayer Leverkusen på trods af spekulationer om hans mulige afgang til sommer.

Liverpool og Bayern München håbede at lokke den tidligere spanske landsholdsspiller væk fra BayArena. Begge hold har i øjeblikket ikke en cheftræner til den næste sæson, efter Jürgen Klopp afslørede, at han forlader Anfield ved sæsonens afslutning. Hertil har Bayern annonceret deres beslutning om at skille sig af med Thomas Tuchel.

Læs også

Ekspert med melding om Pierre-Emile Højbjergs fremtid: Det kan ske

Manchester United vil afløse Casemiro med Rasmus Højlunds tidligere holdkammerat

Alonso har tiltrukket sig mange beundrere i sin tid hos Leverkusen. Den tidligere Real Madrid-stjerne kom til holdet i oktober 2022, da Die Werkself lå næstsidst og har siden formået at positionere sit hold 10 point foran Bayern München i toppen af Bundesligaen.

"Det har været en sæson med mange spekulationer omkring min fremtid. Indtil nu har vi haft mange kampe, været ret travle og fokuserede, og jeg ønskede at reflektere i løbet af landskampspausen og træffe en beslutning," sagde han ifølge Mirror.

"Jeg havde et rigtig godt møde sidste uge, hvor jeg informerede dem om min beslutning om at fortsætte som træner for Bayer Leverkusen. Selvfølgelig skal alle beslutninger analyseres godt. Jeg forsøger at træffe de rigtige og jeg forsøger at træffe dem på en naturlig måde."

"I øjeblikket er dette det rigtige sted for mig til at udvikle mig som træner, da jeg er en ung træner. Lige nu er dette det rigtige sted. Jeg vil gerne takke ledelsen. Klubben har været støttende, og jeg føler mig respekteret af alle afdelinger."

Læs også

Interesse fra Saudi-Arabien: Manchester United er klar til at sælge Christian Eriksen

Tidligere United-spiller med nedslående melding til Rasmus Højlund

2024-03-29T17:35:29Z dg43tfdfdgfd