KEVIN MAGNUSSEN TJENER KASSEN: Så MANGE PENGE HAR HAN UDBETALT TIL SIG SELV

Kevin Magnussen, som er den eneste dansker i Formel 1, har haft betydelig succes udenfor racerbanen som ejer af holdingselskabet Twenty Holding ApS og motorsportsvirksomheden Twenty Racing ApS.

I 2023 indbragte hans virksomhedsaktiviteter et solidt overskud, hvilket fremgår af de nyligt offentliggjorte regnskaber.

Det skriver Finans.

Læs også

Audi-boss har godt øje til 28-årig kører - kan blive Nico Hülkenbergs holdkammerat

Her er den særlige grund til, at Max Verstappen har en gul Renault Clio i sin garage

Sergio Perez har klart krav til ny Red Bull-kontrakt

Twenty Racing ApS, hvis hovedformål er at drive sportslige og kommercielle aktiviteter inden for motorsport, opnåede et overskud på 6,5 mio. kr. efter skat i det forløbne år.

Dette resultat bidrog til et overskud på 5,3 mio. kr. i Twenty Holding ApS. På grund af disse positive resultater valgte Magnussen at udbetale et ekstraordinært udbytte på 5 mio. kr. til sig selv.

Kevin Magnussen har i ledelsesberetningen kommenteret på årets resultat: "Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende.«

Selvom overskuddet er imponerende, så er det lavere, end det var i 2022, hvor Twenty Racing ApS tjente 7,9 mio. kr. efter skat.

Udenfor motorsporten har Magnussen også investeret i fastfoodbranchen. Sammen med tre partnere har han købt franchiserettighederne til Oakberry i Danmark, Sverige og Norge, og mens Magnussen kører Formel 1, holder partnerne styr på den daglige drift.

Interessant nok sponsorerer Oakberry Formel 1-holdet Hass, og Magnussen har aktivt deltaget i flere åbningsceremonier for Oakberry-butikker.

Læs også

Her er Max Verstappen personlige bilsamling til en værdi af 45 millioner kroner

Haas overvejer Formel 1-veteran som afløser for Nico Hülkenberg

Mercedes har udset Lewis Hamilton-afløser - men nu advarer F1-legende mod belsutningen

2024-04-29T07:56:58Z dg43tfdfdgfd