HENRIK MøLLGAARD KRYDSER FINGRE: HåBER IKKE, AT DISSE PERSONER DUKKER OP

På onsdag tørner Aalborg Håndbold ud mod Veszprem i Champions League-kvartfinalens returkamp.

Efter et omdiskuteret nederlag på 32-31 i den første kamp i Ungarn, hvor det sidste mål blev midtpunkt i en stor kontrovers, er scenen sat for en dramatisk aften på hjemmebane.

Læs også

Nikolaj Jacobsen taler ud om særlig bekymring inden OL

Nikolaj Jacobsen om hustruen: "Det gør hun ikke"

Nordjydernes forsvarsklippe, Henrik Møllgaard, deler sin forventning om at hjemmefordelen, der byder på 5.500 brølende tilskuere, skal vise sig at være netop dét, der kan gør forskellen.

Selvom, han håber på, at tendensen med et stærkt hjemmepublikum føres videre fra første kamp i Ungarn, er der dog en ting, han ikke håber vil gentage sig:

"Jeg håber ikke, at det er dommerne fra Moldova, der dukker op igen, men de må da gerne være lige så venligsindet overfor hjemmeholdet, så har vi et meget godt skud", konstaterer Møllgaard over for B.T.

Frustrationen fra det første opgør sidder stadig i kroppen på spillerne; især fordi teknologien til at gennemgå tvivlsomme afgørelser mangler:

"Jeg er irriteret over, at vi ikke har teknologien til at tjekke det. At der ikke er styr på det. Det er en ærlig sag, at de går i panik og har fokus på alle mulige andre ting. Måske tror de også, de har noget i baghånden, der kan hjælpe dem," siger Møllgaard.

På trods af nederlaget i Ungarn, er der en tro på, at Aalborg har taget betydelige skridt mod toppen af europæisk håndbold. Det er også noget, der afspejles i interne samtaler og holdninger, hvor Møllgaard erkender, at holdet vil være dybt ulykkelige, hvis de ikke kommer med i Final-four.

Aftenens kamp lover ikke kun at blive en test af Aalborgs evner men også en aften, hvor håndboldentusiaster kan forvente hjerte i halsen fra start til slut.

Læs også

Henrik Møllgaard er ikke udtaget til landsholdet: Her er Nikolaj Jacobsens forklaring

Dette særlige spørgsmål fik Nikolaj Jacobsen til at bryde ud i latter

2024-05-01T11:50:25Z dg43tfdfdgfd