ERIK TEN HAG RASER MOD JOURNALISTER: DET ER PINLIGT

Det var meget tæt på, at Manchester United blev slået ud af FA Cup-semifinalen. Som udgangspunkt ville det ikke være verdens undergang for den engelske klub.

Hvad der dog er vigtigt at tilføje er, at de stod overfor Coventry City, der i skrivende stund er nummer otte i Championship. Ikke nok med det, så var de også foran med 3-0, men endte med at smide denne føring på mindre end 20 minutter.

Læs også

Ekspert med bekymrende melding om Andreas Christensen

Har fået nok: Rasmus Højlund har klaget over holdkammerat

Kampen skulle helt ud i en straffesparkskonkurrence, før United kunne trække sig sejrrigt ud af kampen. Det medførte naturligvis, at både medier og fans kom med massiv kritik - og en stor del af denne kritik blev rettet direkte mod træner Erik ten Hag.

Men den hollandske træner har ikke den store forståelse for, at han og spillerne har fået kritik. Faktisk var han nærmest rasende, da han på et pressemøde blev foreholdt kritikken, som han selv beskrev som 'pinlig' og en 'skændsel'.

"Nej, absolut ikke. Jeres (mediernes red.) reaktion er pinlig. To FA Cup-finaler på to år er fantastisk. Som træner har jeg været i fire cup-finaler på fire år. De kommentarer er en skændsel," siger Erik Ten Hag ifølge BBC.

Selvom United har sikret sig en plads i finalen i FA Cup, så er der fortsat et stort pres på Ten Hag. Sæsonen er tæt på at være en af de værste i klubbens historie, da de i skrivende stund ligger på en 7.-plads i Premier League.

Derfor har flere eksperter også spået, at Ten Hag ikke kommer til at stå i spidsen for United i næste sæson. Derimod mener flere, at INEOS-rigmanden Sir Jim Ratcliffe allerede er i fuld gang med at finde en passende afløser.

De Røde Djævle har seks kampe tilbage i denne sæsons Premier League. Onsdag aften skal de i aktion mod Sheffield United, inden de i weekenden møder Burnley. I begge tilfælde skal de helst forlade banen med tre point, hvis presset på Ten Hag ikke skal stige yderligere.

Læs også

Én ting kan få Barcelona til at sælge Frenkie de Jong til sommer

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

2024-04-24T08:52:39Z dg43tfdfdgfd