JONAS VINGEGAARDS HOLDKAMMERAT UDGåR AF GIRO D'ITALIA

Det var et hårdt slag for Team Visma - Lease a Bike, da Wout van Aert kom ud for et alvorligt styrt, der endte med at koste ham deltagelse i årets udgave af Giro d'Italia.

Det blev naturligvis ikke meget bedre, da det blev Jonas Vingegaards tur til at tage en hård tur i asfalten. Det kostede ham flere brækkede knogler og flere uger på hospitalet. Derfor er der nu tvivl om, hvorvidt han vil være i stand til at forsvare sin Tour de France-triumf.

Læs også

Her er Tadej Pogačars løn: Får langt mere end Jonas Vingegaard

Ekspert forstår ikke Vingegaard-beslutning: Det er overraskende

Ikke nok med det, så har flere andre ryttere, herunder Dylan van Baarle, Jan Tratnik og Christophe Laporte, også været ramt af styrt og sygdom. Men uheldet er ikke slut for det hollandske hold endnu, da endnu et navn er blevet tilføjet til listen.

Denne gang er der tale om Robert Gesink, der har været nødt til at udgå af Giro d'Italia. Han var involveret i et styrt på løbets første etape, der resulterede i en fraktur i den ene hånd.

"Knust over at se dig forlade os. Efter sit styrt i går har Robert Gesink pådraget sig en lille fraktur i sin hånd. Han er tvunget til at forlade Giroen," skriver det hollandske hold i et opslag på X.

I slutningen af første etape blev den 37-årige hollænder revet med ned i et styrt. Det var tydeligt, at han slet ikke var tilfreds med dette, men han kom alligevel på cyklen igen. Derfor gjorde han også etapen færdig, men nu viser det sig, at det blev gjort med en faktor i hånden.

Da han nu er udgået, har Visma - Lease a Bike kun syv mand tilbage i Giroen. Holdet skulle have været anført af Van Aert, men det blev ikke en realitet. I stedet er den rolle blevet givet til Christophe Laporte.

Læs også

Ekspert: Så store er Jonas Vingegaards chancer for at vinde Tour de France

Mattias Skjelmose med opsigtsvækkende melding: Er klar til at tage næste skridt

2024-05-05T13:21:18Z dg43tfdfdgfd