58-åRIG KVINDE SLåR VERDENSREKORDEN I 'PLANKE': Så LæNGE KUNNE HUN HOLDE DEN

Donna Jean Wilde, en 58-årig bedstemor, har sat ny verdensrekord i at holde en abdominal planke-stilling (planken). Hun overgik den tidligere rekord med ti minutter.

Denne præstation fandt sted på hendes tidligere arbejdsplads, Magrath High School i Magrath, Alberta, Canada den 21. marts. Den tidligere rekord var sat af Dana Glowacka i 2019.

Det skriver flere udenlandske medier, herunder Good Morning America.

Læs også

Kong Frederiks Madrid-billeder tager nye højder: Nu udtaler han sig endelig

Guinness World Records' krav til rekordforsøget var, at Donna skulle holde sine underarme og tæer på gulvet, mens resten af kroppen skulle være løftet og holdt lige. Donna, der startede med at udføre planken for omkring 12 år siden efter en håndledsskade, fortalte at planken blev en favoritøvelse, da hun fandt ud af, at hun kunne kombinere den med andre aktiviteter som at læse bøger.

Donna kunne holde planken i intet mindre end 4 timer, 30 minutter og 11 sekunder.

Læs også

Hun troede, at hun havde fundet drømmemanden: Så sendte han besked, der fik det til at løbe koldt ned ad ryggen

Du kan se en video af Donna i der slår rekorden i videoen herunder:

Til rekordforsøget var Donnas 12 børnebørn til stede, og de spillede en stor rolle som hendes motivation for at opnå rekorden. Donna, der tidligere har været vice-rektor og lærer, er også i stand til at holde planken i op til tre timer dagligt og trænede op til seks timer dagligt i forberedelsen til rekordforsøget.

Selvom de første to timer af hendes rekordforsøg forløb smertefrit, blev de efterfølgende timer mere krævende, og hun oplevede smerter i både albuer og lår. Trods udfordringerne bevarede hun fokus og fastholdt planken. Efter at have slået rekorden udtrykte hun sin overraskelse og glæde: "Jeg kan faktisk stadig ikke tro det. Det føles som en drøm."

Læs også

Se de utrolige billeder: Jonas Vingegaard træffer stort valg i privatlivet

Der er 9 fejl på billedet: Under 10 procent kan finde mere end 7

2024-04-20T09:37:55Z dg43tfdfdgfd