NAPOLI HAR TRUFFET STOR BESLUTNING OM JESPER LINDSTRøM

Det har desværre ikke været den store succes for Jesper Lindstrøm at skifte Eintracht Frankfurt ud med Napoli. Det hele lovede godt, men den 24-årige dansker har haft det svært siden sit skifte til den italienske klub.

I denne sæson er det kun blevet til 327 minutter på banen fordelt på 20 kampe i Serie A. Derfor er det tydeligt, at han ikke har været en favorit i den italienske klub. Og det har naturligvis sat gang i rygterne om, at et skifte kan blive en realitet til sommer.

Læs også

Van Dijk med opsigtsvækkende melding om tidligere Liverpool-stjerne

Uventet drejning: Han bliver IKKE træner i Bayern München

Flere medier har spekuleret i et sommerskifte (og det samme har et væld af fans af 'Jobbe'), men nu lyder det, at Napoli ikke har planer om at give slip på ham. Sådan lyder det i hvert fald fra det italienske medie Corriere dello Sport.

Mediet skriver, at ledelsen i Napoli har besluttet at give Lindstrøm endnu en chance. Det betyder, at han også får mulighed for at bevise sit værd i næste sæson.

Han er ikke den eneste spiller i klubben, der kan glæde sig over at få en chance mere. Mediet skriver, at det samme også gør sig gældende for Jens-lys Cajuste. Han har en fortid i FC Midtjylland, men har ligesom Lindstrøm haft det svært i den lyseblå trøje.

Generelt har Napoli haft meget svært ved at præstere på samme niveau som sidste år, hvor de blev italienske mestre. I skrivende stund befinder de sig på en 9.-plads i Serie A, hvor de kun har fire kampe tilbage i denne sæson.

24-årige Lindstrøm blev solgt til Napoli fra Frankfurt forud for denne sæson. Den italienske klub betalte 30 millioner kroner for at hente ham til Serie A. Det svarer til lidt over 220 millioner kroner.

Læs også

Medie: Manchester United træffer chokerende beslutning om Erik ten Hag

Saudiarabisk klub klar med lukrativ kontrakt til Liverpool-stjerne

2024-05-03T15:43:57Z dg43tfdfdgfd