TOTTENHAM-BOSS SæTTER ORD På PIERRE EMILE-HøJBJERGS SITUATION

Der har været rigtig mange rygter om Pierre Emile-Højbjerg det seneste halve år. Det skyldes, at den danske midtbanespiller tilbringer det meste af sin tid på bænken, hvilket han selvsagt ikke er tilfreds med.

Derfor er der også en klar forventning om, at han forlader Tottenham til sommer. Han skiftede til London-klubben i 2020, men alt tyder på, at eventyret lakker mod enden.

Læs også

Arsenal planlægger at stjæle Barcelona-stjerne i chokerende træk

Tidligere landsholdsspiller indgår aftale med TV 2

Selvom Højbjerg giver alt til træning, så har det ikke været nok til at overbevise træner Ange Postecoglou om at give ham mere spilletid. Den australske træner foretrækker derimod at bruge andre spillere på Højbjergs foretrukne position.

Postecoglou fortæller, at han er bekendt med danskerens situation. Han ved derfor godt, at Højbjerg ikke er tilfreds med den mængde spilletid, som han har fået i denne sæson.

"Han gør alt, han kan. Han nævnte, at han træner godt - og at han ikke er tilfreds med, at han ikke spiller nok. Jeg forstår ham," sagde han ifølge Indkast.

"Der er sikkert også andre i truppen, som er utilfredse - lige så utilfredse som Højbjerg. Det er ok. Jeg forstår det - de er mennesker."

Dermed har Postecoglou også indikeret, at han ikke har planer om at give den 28-årige dansker mere spilletid. Det er naturligvis et problem, da han og resten af det danske landshold skal spille EM i Tyskland til sommer.

Sandsynligvis kommer det også til at betyde, at han forlader London-klubben, når sæsonen er omme. Blandt andet har han været kædet sammen med et skifte til Atletico Madrid og Juventus. Hans nuværende kontrakt med Tottenham udløber i sommeren 2025.

Læs også

Tidligere fodboldstjerne: Derfor bør Kylian Mbappé ikke skifte til Real Madrid

Rasmus Højlund vækker opsigt med særlig kommentar på Instagram

2024-04-05T07:05:28Z dg43tfdfdgfd