TOTO WOLFF BEKRæFTER: HAN ER FAVORIT TIL AT AFLøSE LEWIS HAMILTON

Mercedes-teamchef Toto Wolff har bekræftet, at Kimi Antonelli er i 'den stærkeste position' til at tage et sæde hos Mercedes næste år.

Mercedes leder i øjeblikket efter en F1-kører til at udfylde hullet, der vil blive skabt, når den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton forlader holdet.

Læs også

Rafael Nadal spottet: Her kan han gøre comeback

Holger Rune indrømmer: Jeg var meget skuffet

Forud for starten på 2024-sæsonen offentliggjorde Hamilton, at han ville skifte Mercedes ud med Ferrari næste år. En række kørere er efterfølgende blevet nævnt som potentielle afløsere for briten, herunder Fernando Alonso og Carlos Sainz.

Dog er Antonelli, der først fylder 18 år senere i år, også blevet nævnt som en mulighed.

"Han er helt sikkert en meget stærk kandiat," sagde Wolff til Xinhua.

"Jeg vil se, hvordan hans F2-sæson udvikler sig. Men vi vil vente og se, hvad der sker med nogle af de andre kørere i F1. Jeg tvivler ikke på hans rå hastighed, talent og evne."

"Vi ville ikke have støttet ham fra gokart og frem til nu, hvis vi ikke troede, at han har potentialet til at gå ind i F1 med Mercedes. Mange unge kørere har vist i fortiden, at du kan tage det skridt."

Efter at have vundet det europæiske mesterskab i Formula Regional, er Antonelli hoppet direkte op i Formel 2 i 2024-sæsonen.

Italieneren er i øjeblikket nummer ni i mesterskabet efter de første tre runder og scorede sit bedste resultat som nummer fire ved Melbourne Feature Race i sidste måned.

Læs også

Holger Rune booker plads i kvartfinalen sammen med amerikansk stjerne

Novak Djokovic kommer med chokerende udmelding

2024-04-11T12:16:31Z dg43tfdfdgfd