KAN AFLøSE ERIK TEN HAG: STJERNETRæNER KLAR TIL COMEBACK HOS MANCHESTER UNITED

Der er en stor fare for, at Erik ten Hag snart får en fyreseddel i hånden. Han bliver næppe afskediget, inden sæsonen er færdig, da der kun er få kampe tilbage. Men derefter er det slet ikke utænkeligt, at han bliver bedt om at pakke sin kuffert.

Flere engelske medier skriver på baggrund af det ydmygende nederlag til Crystal Palace, at pressen er blevet intensiveret. Derfor mener flere medier at vide, at en fyring ulmer i nærmeste fremtid.

Læs også

FCK og Lyngby Boldklub deler kæmpe nyhed

Rasmus Højlund i heftigt skænderi med dansk landsholdsstjerne

Naturligvis har det også ført til stor spekulation om, hvem der kan overtage rollen som cheftræner på Old Trafford. Der er nemlig ikke mange store navne at vælge mellem, da de fleste er bundet til kontrakter i deres respektive klubber.

Lokalmediet Manchester Evening News skriver dog, at en tidligere træner er åben for at vende tilbage til klubben - og han står endda uden en kontrakt efter en fyring tidligere i år. Der er naturligvis tale om ingen ringere end José Mourinho.

Den portugisiske træner skulle angiveligt elske tanken om at kunne vende tilbage til United, hvis klubben beslutter at fyre Ten Hag.

Selvom han er åben for dette, er der dog ikke de store chancer for, at det bliver en realitet. Mediet skriver, at De Røde Djævle ikke engang har ham med i overvejelserne. 

Faktisk har de seneste meldinger været, at INEOS-rigmand Sir Jim Ratcliffe vil give Ten Hag endnu en sæson til at få styr på tropperne. Det skyldes primært, at der ikke er mange andre ledige kandidater, der vil kunne overtage hans plads.

Om det chokerende nederlag til Crystal Palace har ændret på denne tankegang, er ikke godt at vide. Men det er bestemt ikke usandsynligt, da United så direkte chanceløse ud i flere dele af opgøret.

Læs også

Christian Eriksen om kedelig klubrekord: En stor skuffelse

Derfor skal Diego Maradona graves op fra jorden

2024-05-07T18:28:54Z dg43tfdfdgfd