TADEJ POGAčAR MED OPSIGTSVæKKENDE MELDING

Tadej Pogačar går ind til Liége-Bastogne-Liége med en formkurve, der ikke er til at tage fejl af.

Den slovenske cykelrytter, som vandt netop dette løb tilbage i 2021, er topmotiveret, og han fortæller til mediet Cyclingnews at hele holdet er i den forfatning, det skal være.

Sådan skriver TV 2 Sport.

Læs også

Jonas Vingegaard og Trine har truffet kæmpe beslutning

Jonas Vingegaards tidligere klub er dybt påvirket: 14-årig dreng er afgået ved døden

Her sker det: Nu meldes der ud om Jonas Vingegaards Tour de France

"Siden Volta a Catalunya (sluttede 24. marts, red.) har jeg brugt noget tid på højdetræningslejr med mine holdkammerater, og vi har bygget godt op sammen frem mod Giro d'Italia", siger han og fortsætter:

"Til Ardennerklassikerne har vi et dynamisk hold. Formen er god, og jeg tror, at jeg kan gøre det godt. Men generelt er holdet virkelig stærkt, og vi har flere muligheder, hvilket altid er en fordel. Jeg er spændt på at putte rygnummeret på igen søndag."

Som Tadej Pogačar selv nævner, så ankommer UAE Team Emirates, som inkluderer Finn Fisher-Black, João Almeida og Marc Hirschi, til Liége-Bastogne-Liége med momentum fra en god træningslejr, hvilket er en melding, der helt sikkert får flere konkurrenter til at bide negle.

Om der er nogen, der kan give Pogačar kamp til stregen, vil tiden vise.

Når Jonas Vingegaard ikke deltager, er det ryttere som Mattias Skjelmose og Mathieu van der Poel, der skal forsøge at udfordre den formstærke slovener.

Skjelmose er ved at komme sig

Skjelmose skal nok blive klar til at tage kampen op med Pogačar, men for kun to dage siden måtte danskeren trække sig fra Fléche-Wallonne.

Løbet blev kørt, selvom temperaturen kun lå få grader over frysepunktet, og den kolde temperatur havde tilsyneladende påvirket den unge dansker så stærkt, at han måtte løftes væk fra landevejen, hvilket også kan ses i en video, som florerer på de sociale medier.

Heldigvis var det ikke så alvorligt, som det så ud, og Lidl-Trek har bekræftet, at den danske rytter er ved at komme sig.

Den omtalte video findes i artiklen herunder.

Læs også

Se den her: Skræmmende video af Mattias Skjelmose er i omløb

2024-04-19T05:24:34Z dg43tfdfdgfd