RASMUS HøJLUND KAN HAVE øDELAGT NYT INDKøB FOR MANCHESTER UNITED

Manchester United har angiveligt interesse i at hente Atalantas stjerne Teun Koopmeiners, men deres forsøg på dette kan blive afvist på grund af Rasmus Højlund. Det skriver Express.

De Røde Djævle vil sandsynligvis styrke deres midtbane til sommer. Det sker efter en hård sæson, hvor flere stjerner har kæmpet med formen. Derfor mener Erik ten Hag, at der er brug for at hente nye spillere til klubben til sommer.

Læs også

Thomas Frank ikke i tvivl: Kun ét hold fortjente at vinde

Arsenal vil lave indkøb for 1,3 milliarder for at give Mikel Arteta den bedste startellever i Europa

Koopmeiners har afsløret, at han har interesse fra Premier League-klubber efter at have fortalt Atalanta, at han ønsker at forlade klubben denne sommer.

United er stærkt sat i forbindelse med et potentielt køb, som vil koste dem omkring 60 millioner pund. Hertil er Liverpool og Arsenal også blandt klubberne, der har vist interesse for ham på det seneste.

De Røde Djævle har set Casemiro kæmpe med form og fitness, ligesom Sofyan Amrabat har været underpræsterende siden han blev hentet på en lejeaftale i Fiorentina. Mason Mount og Christian Eriksen har begge tilbragt en stor del af sæsonen på sidelinjen på grund af skader.

Koopmeiners kan blive målrettet som en del af en gennemgribende fornyelse af Uniteds midtbane. Dog betyder de 72 millioner pund, som United betalte Atalanta for Højlund sidste sommer, at Serie A-klubben ikke mangler penge og derfor ikke vil være presset til at sælge.

Flere italienske medier antyder derfor, at Atalanta ikke vil sælge den 26-årige for et lille beløb. Det kan ufrivilligt føre til, at United går glip af Koopmeiners på grund af det store beløb, de betalte for Højlund året før.

Læs også

Getafe-boss melder ud om Mason Greenwoods fremtid

Liverpool 'fremsætter bud på 600 millioner kroner' på Real Madrid-stjerne

2024-03-31T12:09:40Z dg43tfdfdgfd