RAFAEL NADAL MED HJERTESKæRENDE INDRøMMELSE

Den spanske tennisstjerne har været nødt til at trække sig fra Monte-Carlo Masters på grund af en vedvarende skade i maveregionen. Nu har han udtalt sig om sine chancer for at deltage i de kommende grusturneringer i Barcelona og Madrid.

Tingene er gået fra dårligt til værre siden Nadal gjorde sit længe ventede comeback ved Brisbane International i januar. Efter et år på sidelinjen, vandt den tidligere verdensetter to overbevisende kampe, inden han pådrog sig en muskelskade i kvartfinalen, som endte med et nederlag.

Læs også

Holger Runes beslutning kom bag på alt og alle: Nu sætter han ord på

Caroline Wozniacki har stadig intet gjort: Den 29. april er det for sent

Problemet har generet ham lige siden, hvilket har tvunget ham til at trække sig fra Australian Open, Doha, Indian Wells og nu Monte Carlo. Selvom han fortsat træner hver dag, har mavesmerterne plaget ham i måneder og kan nu fratage ham hans foretrukne del af sæsonen.

"Desværre har jeg haft et svært halvandet år," sagde Nadal for nylig til Movistar.

"Alt bliver svært. Jeg prøver hver dag. Faktisk ankommer jeg direkte fra træning i morges. Jeg har ting, der skal løses, og virkeligheden er, at jeg i øjeblikket ikke er i stand til at fortsætte. På et personligt plan er alt godt, men på et professionelt plan, er det svært."

For nu udelukker Nadal ikke muligheden for at konkurrere ved ATP 500-turneringen i Barcelona eller Masters 1000-turneringen i Madrid. Men den spanske stjerne ved, at det bliver svært for ham at blive klar i tide til at konkurrere.

"Jeg prøver stadig, men det er sandt, at situationen er kompliceret," lød det fra den 37-årige spanier.

"Jeg tager en dag ad gangen. Jeg udelukker intet, så jeg udelukker ikke at være i Barcelona næste uge eller være i Madrid. Til sidst er du nødt til at afveje alt, hvad der har været i min karriere. I dårlige tider husker du også alle de øjeblikke, jeg aldrig ville have drømt om at leve."

Læs også

Holger Rune taler ud om overraskende beslutning

Nu er det sket: Novak Djokovic har fundet ny træner

2024-04-09T09:12:47Z dg43tfdfdgfd