PETER SCHMEICHEL KLAR I SPYTTET: DENNE MANAGER SKAL TAGE OVER I UNITED EFTER ERIK TEN HAG

Den tidligere danske landsholdsmålmand Peter Schmeichel har udpeget, hvem han ser som den ideelle efterfølger til Erik ten Hag hos Manchester United.

Ifølge Schmeichel er det ingen ringere end Thomas Tuchel, der med sin tidligere erfaring og succes i Champions League, har hvad der skal til for at føre klubben fremad.

Schmeichel fremhævede i et interview med BeIN Sports Tuchels evner som træner, hvor han specifikt roste hans autoritative fremtoning og lederegenskaber, som minder ham om Jürgen Klopp. “Han har noget, der udstråler autoritet. Du ved, han er chefen, og du ved, hvad han står for,” sagde Schmeichel.

Denne udmelding kommer i en tid, hvor Erik ten Hags fremtid i klubben synes usikker, og spekulationerne om hans mulige afløser er mange.

Tuchel er tilgængelig til sommer, da han har annonceret, at han vil forlade sin nuværende stilling i Bayern München. Ralf Rangnick forventes at overtage roret i Bayern, hvilket potentielt frigør Tuchel til nye udfordringer.

Skiftet ville ikke kun medbringe en ny trænerstil til Manchester United, men også et håb om at genoplive klubben med frisk strategi og måske føre dem tilbage til tidligere tiders storhed.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-01T11:47:25Z dg43tfdfdgfd