TENNISSTJERNE MED VILD BEDRIFT: IKKE SKET SIDEN CAROLINE WOZNIACKI GJORDE DET

Man kan ganske enkelt ikke komme udenom, at Caroline Wozniacki er en af de bedste kvindelige tennisspillere, der nogensinde har været. Det kan et væld af flotte rekorder og præstationer bevise.

I dag er hun vendt tilbage til den professionelle scene, og hun har bevist, at hun stadig er i stand til at præstere mod nogle af de bedste spillere i verden.

Læs også

Carlos Alcaraz deler dårlig nyhed

Novak Djokovic' store beslutning har rystet tennisverden

Lørdag aften kunne hun glæde sig over at få selskab af Iga Swiatek, der meldte sig ind i en helt særlig klub. En klub, som Wozniacki er en del af sammen med ganske få andre.

Den polske stjerne vandt over Aryna Sabalenka i finalen ved Madrid Open, hvilket sikrede hende den 20. titel i hendes karriere. Det er en imponerende bedrift i sig selv, men det bliver kun endnu mere imponerende af det faktum, at hun kun er 22 år.

Dermed er hun den yngste kvindelige tennisspiller til at opnå dette, siden danske Wozniacki gjorde det tilbage i 2012.

Faktisk er der kun i alt seks spillere siden 2000, der har formået at vinde 20 titler, inden de er fyldt 23 år. Nu er Swiatek blevet en del af den fine klub, lyder det fra ESPN. Det sker efter en intens kamp, der varede intet mindre end tre timer og 14 minutter.

Hun var tæt på at tabe til Sabalenka i finalen, men vandt i sidste ende i tre sæt med cifrene 7-5, 4-6, 7-6 (9/7). Inden længe går turen videre til Rom, hvor den næste store turnering bliver spillet - og det samme gælder for Holger Rune, der har haft svært ved at finde formen på det seneste.

Læs også

Holger Rune er en populær herre: "Der er rigtig mange fra hele verden, som byder sig til"

Trist nyt for Caroline Wozniacki: Hænger i en tynd tråd

2024-05-05T07:35:22Z dg43tfdfdgfd