MEDIE: NY KANDIDAT ER FAVORIT TIL AT AFLøSE JüRGEN KLOPP

Xabi Alonso, Ruben Amorim, og nu Arne Slot. Feyenoord-træneren er blevet nævnt som favorit til det ledige trænerjob i Liverpool FC ifølge rapporter fra Melissa Reddy, Fabrizio Romano og flere, skriver The Liverpool Offside.

Det er ikke helt uventet, at der er dukket en ny kandidat op som favorit, da Amorim har taget afstand fra jobbet som Liverpool-træner på det seneste. Det er også kommet frem, at ledelsen i Liverpool er klar til at træffe et 'modigt og dristigt valg' i deres jagt på en afløser for Jürgen Klopp.

Læs også

Erik ten Hag raser mod journalister: Det er pinligt

Ekspert med bekymrende melding om Andreas Christensen

Hvis man indsnævrer antallet af succesfulde trænere i Europa, der er villige til at forpligte sig til et meget offensivt orienteret spil, er der ikke mange at vælge imellem. Derfor har det også vist sig at være svært for Liverpool at finde en afløser for tyskeren.

Slots aggressive stil med højt pres ville passe godt til det nuværende hold i Liverpool og afværge behovet for endnu en sommer med store indkøb til spillertruppen. Ligesom Alonso har gjort det med Leverkusen og Amorim har gjort det med Sporting, har Slot ført Feyenoord tilbage til toppen af hollandsk fodbold med et begrænset budget.

Sidste weekend vandt de KNVB Cuppen og deres første mesterskab i seks år sidste sæson. Holdet skiller sig ud ved at omdanne defensive aktioner til offensive muligheder, og fører Æresdivisionen med flest vundne tacklinger i modstanderens sidste tredjedel.

Feyenoord har også det bedste forsvar og de næstbedste offensive statistikker i den hollandske liga. Alt taget i betragtning, kan Slot derfor vise sig at være et godt og meget naturligt match for den engelske storklub.

Han har tidligere været sat i forbindelse med Chelsea, Tottenham og Leeds. Det lyder, at han har afvist de to sidstnævnte, så vi ved. Feyenoord forventes at kræve kompensation på omkring 9 millioner pund (ca. 78 mio. kr.), hvis Slot skal til Liverpool.

Læs også

Har fået nok: Rasmus Højlund har klaget over holdkammerat

Én ting kan få Barcelona til at sælge Frenkie de Jong til sommer

2024-04-24T15:53:46Z dg43tfdfdgfd