REAL MADRID SKRIVER HISTORIE: IKKE SKET I 88 åR

Real Madrids fodboldhold har skrevet historie ved at besejre deres ærkerivaler fra FC Barcelona tre gange i træk i denne sæson, en bedrift der ikke er set i de sidste 88 år.

Den seneste sejr, som blev sikret på hjemmebanen Santiago Bernabéu, var særligt dramatisk, da Real Madrid vendte kampen på hovedet og vandt 3-2 efter at have været bagud to gange.

LÆS OGSÅ: Xavi raser: Dommer ringe og La Liga mangler mållinjeteknologi

Jude Bellingham blev kampens helt med sin afgørende scoring sent i opgøret, som ikke alene cementerede sejren, men også sendte Real Madrid sikkert på vej mod det spanske mesterskab. Den unge englænder har været en nøglespiller i sæsonen, og hans præstationer på banen har været afgørende for Madrid-holdets succes.

På trods af en solid føring på 11 point ned til Barcelona i ligaen, er der ingen tegn på feststemning i Real Madrid-lejren endnu.

Lucas Vazquez, en af holdets erfarne spillere, understreger, at mesterskabet ikke er vundet før alle kampe er spillet. Med seks runder tilbage i La Liga er fokus og disciplin nøgleordene i Real Madrids omklædningsrum.

Denne sæson har været en demonstration af taktisk snilde og mental styrke fra Carlo Ancelottis mandskab.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T05:12:23Z dg43tfdfdgfd