KAI HAVERTZ SKRIVER HISTORIE MOD SHEFFIELD UNITED

I en kamp, der vil blive husket i Premier League-historien, leverede Arsenal en overbevisende præstation ved at knuse Sheffield United med en imponerende sejr på 6-0 på Bramall Lane.

Den tyske landsholdsspiller, Kai Havertz, stjal overskrifterne ved at score det historiske 150.000. mål i den engelske topfodbolds historie.

Målet kom i en kamp, hvor Arsenal demonstrerede deres overlegenhed og bekræftede deres formstærke periode med en målfest, der cementerede deres plads i historiebøgerne.

Havertz, der tidligere har spillet for Chelsea, har fundet sin form efter et sommerskifte til Arsenal for omkring 485 millioner danske kroner.

Han var ikke den eneste, der bidrog til sejren; Martin Odegaard, Gabriel Martinelli, Declan Rice og Ben White fandt også vej til netmaskerne. Især Whites mål fra distancen i det 58. minut var et højdepunkt i en kamp, hvor Arsenal var dominerende fra start til slut.

Arsenals præstation var ikke kun bemærkelsesværdig på grund af det historiske mål. Klubben satte også rekord ved at blive det første hold i engelsk fodboldhistorie, der har scoret mindst fem mål i tre på hinanden følgende udekampe. Denne imponerende målscoring kommer efter sejre mod Burnley og en 6-0 sejr over West Ham i de foregående uger.

Sheffield United på den anden side, blev det første hold i ligaens historie til at indkassere mindst fem mål i fire på hinanden følgende hjemmekampe i alle turneringer.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-06T06:48:44Z dg43tfdfdgfd