ÆRLIG ERLING HAALAND: DETTE ER VERDENS BEDSTE NOGENSINDE

Erling Haaland har for nylig udtalt sig om, hvem han anser for at være den allerbedste fodboldspiller gennem tiderne. Det skete under et pressemøde forud for Champions League-returkampen mod FC København.

Haaland, der selv har vundet adskillige trofæer med Manchester City og er kendt for sin utrolige målscoringsevne, blev spurgt om Lionel Messis indflydelse på hans chancer for at vinde store individuelle priser, såsom Ballon d’Or.

Haaland udtrykte en stor ambition om at gentage sine tidligere succeser og vinde endnu flere trofæer. Han pegede på Lionel Messi som den største nogensinde.

“Messi er den bedste, som nogensinde har spillet. Måske skal han stoppe, inden nogen anden kan blive betegnet som den bedste,” sagde Haaland. 

Messis dominans som verdens bedste blev endnu engang bekræftet ved den seneste Ballon d’Or-uddeling, hvor han vandt foran Haaland med en betydelig margin på 105 stemmer. Dette var Messis ottende sejr af prisen, hvilket cementerer hans status som en af de allerstørste i sportens historie.

Haalands anerkendelse af Messi som den bedste nogensinde er ikke kun en hyldest til den argentinske legende, men også et tegn på den unge nordmands respekt og beundring for fodboldhistoriens store navne.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-06T12:19:19Z dg43tfdfdgfd