XAVI RASER MOD DOMMER EFTER NEDERLAG TIL PSG

Tirsdag aften blev FC Barcelona sendt ud af Champions League på baggrund af et nederlag på 1-4 til Paris Saint-Germain. Dermed får den spanske klub meget svært ved at finde sølvtøj i denne sæson.

Efter kampen lagde Xavi bestemt ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med kampens dommer. Faktisk gik han så vidt at give ham skylden for, at han og hans tropper måtte forlade den prestigefyldte turnering.

Læs også

Erling Haaland er ikke en del af Pep Guardiolas fremtidsplaner

Transferekspert bekræfter: Manchester United har fundet afløser for Christian Eriksen

"Dommeren var virkelig dårlig. Jeg fortalte ham, at hans præstation var en katastrofe," sagde han efter kampen ifølge Ritzau.

Den spanske storklub havde ellers bragt sig i en god position til at løbe med den samlede sejr, da de vandt første kamp i Paris med 3-2. Ikke nok med det, så kom de også foran med 1-0 i tirsdagens kamp.

Da Ronald Araujo trak et direkte rødt kort i første halvleg, ændrede kampen sig dog. Det gav PSG det momentum, som de havde manglet, og de kunne forlade banen med en sejr på 1-4. Det var nok til at sende dem videre med en samlet sejr på 6-4.

"Jeg kan normalt ikke lide at tale om dommerne, men det har tydeligvis haft betydning for sæsonen, og det er nødt til at blive sagt," sagde Xavi også.

Han gjorde det også klart, at Araujo ikke skulle have haft rødt kort. Han var også meget vred over, at deres 'arbejde i løbet af sæsonen skulle ødelægges af en unødvendig udvisning'.

I den hjemlige liga ser det heller ikke ud til at blive en succes for Barcelona. Her er der syv kampe tilbage i denne sæson, og Barcelona har otte point op til Real Madrid på 1.-pladsen.

Læs også

Tidligere landsholdsspiller er gået bort

Manchester United 'viser interesse' i 26-årig angriber - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

2024-04-17T07:08:36Z dg43tfdfdgfd