VIRGIL VAN DIJK FORLADER LIVERPOOL TIL SOMMER, LYDER DET

Liverpool FC står ved en skillevej efter en turbulent sæson, hvor klubben er blevet elimineret fra Europa League og i tabt afgørende point i de seneste Premier League-kampe, hvilket efterlader mesterskabsdrømmene i ruiner.

Med Jürgen Klopp ved roret har klubben nydt stor succes, men hans niårige epoke nærmer sig en ende, hvilket stiller store krav til hans efterfølger, som ser ud til at blive Arne Slot.

Sådan skriver mediet Soccer News.

Læs også

Christian Eriksen skal finde et nyt hjem: Her er hans valgmuligheder

Trist nyt for Alexander Bah

Næsten alle kender ham: Denne fodboldspiller er rigere end Ronaldo, Messi og Neymar tilsammen

Lige nu ser det ud til, at hollænderen skal løfte opgaven uden hjælp fra to af de profiler, som har været en del af Liverpools mange succeser i de seneste år.

Ifølge fodboldanalytikeren René van der Gijp er det meget sandsynligt, at både Virgil van Dijk og Mohamed Salah vil forlade klubben:

"Alle tager afsted. Salah tager afsted, Van Dijk rejser, det er jeg hundrede procent overbevist om", siger han og påpeger derefter, at han tror, at Arne Slot kommer til at gøre det godt i Liverpool.

Klopp har fået nyt tilbud

Det kom som et stort chok for mange, da Jürgen Klopp meddelte, at han stopper som træner i Liverpool. Det har naturligvis betydet, at der har været spekuleret meget i, hvad hans planer for fremtiden er.

Blandt andet har der været rygter om, at han skulle være åben for at tage over som tysk landstræner. Andre medier har kædet ham sammen med FC Barcelona, da Xavi Hernandez forlader den spanske klub til sommer.

Nu lyder det, at det slet ikke er sikkert, at han skal være træner. Derimod er han blevet tilbudt et helt andet job. Om han har lyst til at tage imod det, er der ikke blevet meldt noget ud om.

Ifølge Daily Mail er både BBC og ITV meget ivrige efter at indgå en aftale med ham, så han kan indgå som ekspert i deres dækning af EM til sommer.

Begge tv-kanaler mener, at det vil være afgørende for dem at få fingrene i den tyske træner. De føler sig nemlig overbevist om, at det vil gøre det muligt at trække seere til.

Læs også

Næsten alle kender ham: Denne fodboldspiller er rigere end Ronaldo, Messi og Neymar tilsammen

Christian Eriksen afviser interesse fra Saudi-Arabien: Vil til denne klub i stedet

2024-04-29T10:42:24Z dg43tfdfdgfd