VANVITTIGT AT SIGE: NU TALER HAN UD OM JONAS VINGEGAARD

Mandag stiller Jonas Vingegaards hold Team Visma - Lease a Bike til start ved Tirreno-Adriatico.

Det gør de ikke for sjov, men derimod for at vinde løbet, da de har Jonas Vingegaard med i truppen. Sådan lyder det fra både Arthur van Dongen og Cian Uijtdebroeks via holdets egne kanaler.

Læs også

Lidl-butikschef blev fyret for at købe bagværk: Nu er han sikret stort beløb i erstatning

Den 11. marts ankommer årsopgørelsen: Sådan kan du allerede se, om du får penge tilbage i Skat

DMI udsender varsel om 'voldsomt vejr': Her skal du være opmærksom

"Med Jonas på holdet ville det være vanvittigt at sige, at vi ikke går efter en samlet sejr. Dette løb passer godt til ham. Han blev nummer to her for to år siden. Nu håber vi at være et skridt højere på det endelige podie. Vi tager derned med et stærkt hold," siger van Drongen ifølge Feltet.

Det er helt korrekt, at Vingegaard sikrede sig en 2.-plads i 2022-udgaven af løbet. Her fik han hård modstand fra Tadej Pogacar, der endte med at slå ham med næsten to minutter.

Uijtdebroeks er helt enig i, at de tager af sted for at vinde løbet. Her bliver det også interessant at følge den unge belgier, der er blevet udnævnt til at være den danske stjernes protegé.

"Vi er her for at vinde samlet. Vi har måske også topfavoritten med Jonas Vingegaard. Han viste i sidste uge i O Gran Camiño, at hans form er god," lyder det.

Den 21-årige belgier var også med Vingegaard, da han senest kørte O Gran Camiño. Den danske cykelrytter får igen glæde af ham i det italienske etapeløb, hvor han også kan glæde sig over at få hjælp fra Robert Gesink, Dylan van Baarle, Ben Tullet, Atilla Valter og Steven Kruijswijk.

Derfor kan man bestemt ikke komme udenom, at han har et rigtig godt hold omkring sig. Af denne grund er han også en af favoritterne til at vinde løbet samlet.

Læs også

10-årige Magnus er stadig forsvundet: Politiet stødte på uventet udfordring i eftersøgningen

Holger Rune truet på livet: Se den voldsomme besked her

Netto-chef forklarer tyvenes metode: Sådan slipper de afsted med varer til 4.000 kroner

2024-03-02T13:54:16Z dg43tfdfdgfd