UWE RöSLER TAGER DET FULDE ANSVAR: UNDSKYLDER FOR PINLIGT NEDERLAG

Uwe Rösler, der er cheftræner for fodboldklubben AGF, har offentligt taget ansvar og undskyldt for sit holds elendige præstation under kamp i 3F Superligaen mod FC Nordsjælland.

Kampen, der blev spillet på Right to Dream Park, endte med en overvældende 7-2 sejr til FC Nordsjælland, hvor AGFs forsvar blev brudt ned igen og igen gennem hele opgøret.

Det er første gang under Röslers ledelse, at AGF har indkasseret så mange mål i en enkelt kamp, hvilket tydeligt har sat sine spor hos både spillere og fans.

Rösler, som er kendt for sin direkte og åbne tilgang til ledelse, lagde ikke skjul på sin skuffelse og tog fuldt ansvar for det pinlige resultat. “Det er mit ansvar, og jeg undskylder til vores fans,” sagde han efter kampen. Det skriver bold.dk.

Kampens resultat har ikke rokket ved AGFs placering i ligaen, hvor de stadig befinder sig på femtepladsen. Men den slags nederlag kan have langvarige effekter på et holds moral og selvtillid. Hvilket ikke er hensigtsmæssig med den snart kommende pokalfinale.

Rösler påpegede også, at flere spillere ikke præsterede op til deres normale standard, og han erkendte, at holdet både fysisk og taktisk haltede efter Nordsjælland.

Det var også rum for kritik fra holdets anfører, Patrick Mortensen, som var utilfreds med dommerens præstation, specielt i forbindelse med et af Nordsjællands mål. Ifølge Mortensen burde der have været dømt frispark til AGF.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-23T05:15:49Z dg43tfdfdgfd