UVISHED OM NOVAK DJOKOVICS FREMTID EFTER TRæNERSTOP

Tidligere på ugen bekræftede den 24-dobbelte Grand Slam-vinder, at han og Ivanisevic er nået til enighed om at afslutte deres samarbejde. Kroaten var en del af Djokovics team fra 2018 til 2024 og førte ham til en række store bedrifter.

Udviklingen kommer efter en noget skuffende start på sæsonen for verdens nummer et, der kun har spillet i to ATP-turneringer. Ved Australian Open nåede han semifinalerne, hvor han tabte til Jannik Sinner, som nu har slået ham i tre ud af deres fire seneste møder. Derefter led han et overraskende nederlag i tredje runde til Luca Nardi i Indian Wells.

Læs også

Carlos Alcaraz viser sit sande jeg efter nederlag til Grigor Dimitrov i Miami Open

Mike Tyson i pinlig situation med sikkerhedsvagt ved Miami Open

Da han for første gang talte til medierne siden sin annoncering, forklarede Djokovic, at han havde "udtømt" sit partnerskab med Ivanisevic.

"Først og fremmest er Goran min ven for livet. Både for mig og min familie. Han er en meget kær person for mig. Afslutningen på vores professionelle samarbejde betyder ikke, at vores venskab stopper," sagde han ifølge Tennis Majors Djokovic

"Vores separation har været positiv. Så positiv som en separation kan være. Vi er nået til et punkt, hvor vi har udtømt vores samarbejde efter næsten fem år."

"Sammen har vi skrevet historie i vores sport, vi har vundet Grand Slams, afsluttet sæsoner som nummer et i verden, men vi har også gennemgået prøvelser og trængsler. Diskvalifikation ved US Open, og udvisning fra Australien."

Hvad angår, hvad der er næste skridt for Djokovic, ser det ud til, at han ikke har travlt med at finde en erstatning og overvejer muligheden for at gå solo. Dog vil han stadig have andre medlemmer af sit team såsom fitnesstræner Marco Panichi og sparringspartner Carlos Gomez Herrera.

"Jeg har stadig ikke en klar idé om, hvem en ny træner ville være, eller om der overhovedet vil være en. Jeg har haft trænere, siden jeg var barn. Nu prøver jeg at mærke efter selv, hvad jeg har brug for, og hvad jeg føler mig mest komfortabel med. I vil blive informeret, hvis nogen slutter sig til teamet," sagde Djokovic

Læs også

Efter seks år: Nu er det slut for Novak Djokovic

Holger Runes overraskende overmand taler ud efter sejr

2024-03-29T14:35:11Z dg43tfdfdgfd