URO I MANCHESTER UNITED: ERIK TEN HAG FRYGTER FYRING

Uroen breder sig i Manchester United, og cheftræner Erik ten Hag står over for en usikker fremtid. Bekymringer omkring hans stilling som cheftræner har ifølge The Sun sat sit præg på ten Hags humør, hvilket ikke er gået ubemærket hen blandt spillerne.

De seneste uger har afsløret en markant ændring i den hollandske træners adfærd, som har ført til bekymring blandt spillerne, der frygter, at han måske har opgivet.

Dette humørskift synes at have rod i en episode for nylig, hvor Manchester Uniteds nye ejer, Sir Jim Ratcliffe, undlod at ytre offentlig støtte til ten Hag.

Tilføjelsen af usikkerhed blev yderligere forstærket, da Sir Jim Ratcliffe mødtes med den engelske træner Graham Potter. Dette møde har ført til spekulationer om, at Potter nu kan være i spil som en potentiel efterfølger for ten Hag.

På trods af disse rygter og den manglende støtte fra ledelsen, har ten Hag offentligt erklæret, at han forventer at fortsætte i spidsen for klubben i næste sæson.

Alligevel sætter rapporterne fra The Sun spørgsmålstegn ved styrken af ten Hags position.

Aktuelt ligger Manchester United på en sjetteplads i Premier League med 49 point efter 31 spillede kampe. Denne position og de seneste ugers uro indikerer en klub i en tilstand af usikkerhed og forandring.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-12T12:00:01Z dg43tfdfdgfd