TYSON FURYS PROMOTER DELER TRISTE NYHEDER

Frank Warren har fortalt talkSPORT, at en kamp mellem Anthony Joshua og Tyson Fury ikke kommer til at finde sted i år, på trods af Eddie Hearns håb om det modsatte.

Matchroom Boxing-chefen har i de seneste uger sagt, at han er optimistisk i forhold til, at Joshua kan få en direkte chance mod vinderen af det ubestridte verdensmesterskab i sværvægt den 18. maj, men Warren har nu forklaret, hvorfor det ikke bliver tilfældet.

Læs også

Mike Tyson kaster sig ud i overraskende eventyr

Tyson Fury får massiv kritik for kontroversielle udtalelser om Mike Tyson vs. Jake Paul

"Nej. Hvor mange gange skal vi fortælle alle, at situationen er virkelig simpel," fortalte Warren til Alan Brazil og Dean Saunders under et besøg på 'talkSPORT Breakfast'.

"Grundlæggende vil taberen af kampen den 18. maj i Riyadh have ret til at anmode om en revanchekamp, og de kommer til at gøre det, fordi der er så store beløb involveret i det."

"Efter det er jeg sikker på, at vi vil få det til at ske, forudsat at Fury vinder begge kampe, og forudsat at AJ fortsætter med at vinde."

Hearn hævdede i et nyligt interview, at Joshuas næste kamp vil være for en verdensmesterskabstitel i sværvægt. Enten i form af en kamp om den snart ledige IBF-titel eller en kamp mod vinderen af Fury mod Usyk.

IBF er næste i rotationsystemet for sværvægtens sanktionsorganer og forventes at beordre deres obligatoriske udfordrer, Filip Hrgovic, til at møde vinderen af den ubestridte kamp efter maj.

Men de har en omkampsklausul indskrevet i deres kontrakter, hvilket betyder, at de sandsynligvis ikke vil kunne acceptere IBF's opfordring.

IBF har allerede bekræftet, at de vil frakende bæltet fra vinderen af de fire bælter, hvis de accepterer med en revanche, og i stedet beordre Hrgovic til at kæmpe mod den næsthøjest rangerede bokser for den ledige titel.

I øjeblikket er det Joshua, der er placeret som nummer 3 i IBF's rangering. IBF-ruten ser betydeligt mere sandsynlig ud på grund af Fury og Usyk, der er bundet til en aftale om to kampe.

Det er dog også rapporter, der antyder, at Hrgovic vil bokse mod Daniel Dubois (der er IBF nummer 4) den 1. juni i Saudi-Arabien, hvilket kan forhindre Joshuas planer.

Det er uklart, om dette vil være for IBF-titlen, men selv hvis det ikke er det, skal Joshua måske se andre steder hen for at finde sin næste kamp eller vælge at være på sidelinjen, indtil situationen løser sig.

Læs også

Promoter om Tyson Fury vs. Anthony Joshua: Her kan det ske

Jake Paul med overraskende afsløring inden kamp mod Mike Tyson

2024-04-06T16:37:57Z dg43tfdfdgfd