TRæNER AFSLøRER NYE DETALJER OM JONAS VINGEGAARD: HER ER TIDSPUNKTET, HVOR VI TAGER AFGøRENDE BESLUTNING

Efter et dramatisk styrt under cykelløbet Baskerlandet Rundt har Danmarks cykelstjerne, Jonas Vingegaard, og hans team hos Visma stået over for en anstrengende kamp for at få ham klar til Tour de France.

Vingegaard, der måtte tilbringe mange dage på hospitalet efter at have brækket et kraveben, flere ribben og punkteret en lunge, er nu endelig tilbage på cyklen.

Læs også

Trist Mathias Gidsel: Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det skete

Tina Lund i stor millionhandel: Køber kæmpe landejendom

For første gang siden uheldet blev Vingegaard set træne udendørs i nærheden af Glyngøre, 33 dage efter styrtet.

Videoen af hans træning blev delt af hans team, Visma – Lease a Bike, hvilket har vakt håb blandt fans og følgere.

Træner Tim Heemskerk udtrykker over for B.T. forsigtig optimisme: "Det er let udholdenhedstræning lige nu. Vi bliver nødt til at indse, at han har mistet noget god form af at ligge på hospitalet, så han næsten ikke lavede noget i tre uger."

Selvom Vingegaard langsomt genoptager træningen, med hastigheder omkring 34-35 km i timen og gradvis stigende distance, er der stadig usikkerhed om, hvorvidt han vil være i stand til at deltage i sommerens Tour de France.

Heemskerk understreger, at Vingegaards tilstand vurderes dagligt.

Men han fortæller faktisk også, hvornår de tager den store beslutning, om Jonas Vingegaard skal gå over i højintens træning.

"Min fornemmelse er stadig, at vi har brug for to-tre uger for at se, om basistræningen har givet nok til, at han kan indgå i højintensitetstræning. Og hvis han kan det, og vi kan lægge en god plan for de sidste fem uger, vil mit gæt være, at Jonas siger ja. Så skal jeg give min holdning, og alle i performanceteamet skal gøre det samme," siger Tim Heemskerk.

Vingegaard er kendt for sin hurtige formforbedring og robuste mentalitet, hvilket hans træner også hæfter sig ved. Han fortæller nemlig, at Vingegaard både er motiveret, positiv og stærk mentalt.

Uanset udfaldet af de næste uger, vil Vingegaards forberedelser og genoptræning uden tvivl være afgørende for hans chancer for at forsvare sin titel og måske endda jagte et hattrick ved Tour de France.

Vingegaard og hans team er fast besluttede på at undgå at haste hans comeback, idet de nøje overvejer hver træningssession for at sikre, at hans helbred ikke sættes på spil.

Læs også

DMI melder ud: Glæd dig til søndag

Nu kommer svaret om Power på det, alle har snakket om

Hakket oksekød tilbagekaldes fra SuperBrugsen, Kvickly m.fl: Solgt over hele landet

2024-05-10T05:32:44Z dg43tfdfdgfd