TRIST MELDING FRA JANNIK SINNER: DET ER SLUT

De spanske tennisfans kommer ikke til at se mere til Jannik Sinner i Madrid, da han har trukket sig fra Masters 1000-turneringen Madrid Open.

Det betyder, at den store turnering vil blive afgjort uden en række af de største navne i sporten. Der er dog forskellige årsager til, at de enkelte spillere ikke er med.

Læs også

Ekspert med klar besked om Holger Rune: Er ikke en top 10-spiller

Nu er det officielt: Caroline Wozniacki stiller ikke op

Onsdag aften blev det afsløret af arrangøren, at Sinner havde meddelt dem, at han var nødt til at trække sig. Det er naturligvis til stor ærgrelse for fans og Sinner selv, der var spået som favorit til at vinde titlen.

Den unge italiener skulle torsdag have været i aktion i en kvartfinalekamp mod canadiske Felix Auger-Aliassime. Det bliver ikke aktuelt, og sidstnævnte kan derfor glæde sig over at gå videre uden kamp.

"Jannik Sinner har trukket sig fra Madrid Open på grund af en skade i højre side af hoften," oplyser arrangøren ifølge Ritzau.

Det er bestemt ikke et belejligt tidspunkt for Sinner at pådrage sig en skade. I næste uge bliver der taget hul på endnu en Masters 1000-turnering i Rom, men der er nu uvished om, hvorvidt han bliver klar.

Derudover bliver Grand Slam-turneringen French Open spillet i slutningen af denne måned. Det er en af årets vigtigste turneringer, hvorfor det sandsynligvis vil være en prioritet for Sinner at blive klar.

Madrid Open sagde også farvel til Carlos Alcaraz onsdag aften. Han har vundet turneringen de seneste to år, men i torsdagens kvartfinale tabte han i tre sæt til russiske Andrey Rublev.

Ikke nok med det, så meldte Novak Djokovic fra til turneringen inden start. Derfor er der ikke en eneste spiller i top-3, der kommer til at være med i hverken semifinalen eller finalen i den spanske turnering.

Læs også

Novak Djokovic har truffet chokerende beslutning

Holger Rune har ét særligt mål: Ekspert tror ikke på det

2024-05-02T08:54:00Z dg43tfdfdgfd