TRIST MATHIAS GIDSEL: JEG ER SELVFøLGELIG æRGERLIG OVER, AT DET SKETE

Der er ikke langt mellem bølgetop og bølgedal i sportens verden.

For blot et år siden kunne den danske storklub GOG lade sig krone som danske mestre for andet år i træk, men i år har piben fået en anden lyd.

Søndag aften blev GOG sendt ud af DM-slutspillet i et opgør mod Fredericia, der satte et sørgeligt prik over i'et på et gruppespil, hvor de tabte halvdelen af deres seks kampe. Ikke nok med det, så er de også blevet slået ud af Champions League, hvor de tabte til Kielce i 1/8-finalen.

Det regulære kollaps har fået en række tidligere GOG-spillere til at reagere. En af dem, der har reageret på det, er Mathias Gidsel. Han kalder det blandt andet for en 'rutsjebanetur'.

Læs også

Trist nyt fra herrelandsholdet: Anfører forlader landsholdslejren med skade

Mathias Gidsel er flyvende: Tangerer 23 år gammel rekord

"Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det skete, og jeg er lidt i chok over, at det var så grelt. For én ting er at tabe i Fredericia - det kan ske for alle - men at tabe på den måde i så vigtig en kamp. Det ligner ikke GOG. Og som gammel GOG-mand synes jeg selvfølgelig, det er enormt ærgerligt," siger han ifølge Ekstra Bladet.

Gidsel mener også, at resultatet er fair nok, hvis man holder det op imod den sæson, som holdet har haft. Her hentyder han sandsynligvis til, at Ian Marko Fog mistede sit trænerjob efter få kampe i september. Kort tid efter var det stjernen Morten Olsen, der blev bedt om at forlade klubben.

"Måske er resultatet fair set i lyset af den sæson, de har haft. Det har jo været en sæson plaget af uro, og det sætter sine spor. Jeg ved ikke, om man kan tale om fortjent i håndbold, men det er måske en naturlig konsekvens af den uro, der har været," siger Gidsel.

Han føler sig dog overbevist om, at det blot er en dårlig fase, som klubben er inde i. Derfor ser det også kun som sandsynligt, at de genstarter efter sommerferien.

Læs også

Efter Nordic Waste skandalen: Nu er søsterselskabet politianmeldt

Trist nyt for Lars Løkke Rasmussen

2024-05-08T14:59:23Z dg43tfdfdgfd