TRANSFEREKSPERT BEKRæFTER: MANCHESTER UNITED HAR FUNDET AFLøSER FOR CHRISTIAN ERIKSEN

Fabrizio Romano bekræfter, at Manchester United holder øje med Wolves-midtbanespilleren Joao Gomes, der er blevet udset som en mulig erstatning for Christian Eriksen.

Eriksen er en af flere Manchester United-spillere, der forventes at blive solgt til sommer. Den danske landsholdsspiller har haft en sæson plaget af skader, ligesom han har tilbragt en stor del af sin tid på bænken.

Læs også

Erik ten Hag mister magt: Ny ledelse vil sælge udskældt Manchester United-stjerne

Rasmus Højlund har kun gjort det én gang siden tilbagevenden fra skade - det er mere end alarmerende

Romano siger, at Gomes er en spiller, som flere store klubber holder øje med, herunder De Røde Djævle. Da flere andre klubber har et godt øje til ham, kan de dog forvente at få konkurrence om hans underskrift til sommer.

"Min information i øjeblikket er, at Gomes bliver scouted af alle topklubber i Premier League. Det gælder for 4-5 klubber," sagde Romano i Daily Briefing ifølge FootballTransfers.

"Men Manchester United har endnu ikke besluttet, hvad de vil gøre på midtbanen. Det bliver vigtigt at forstå ledelsesstrukturen først og hvad der sker med Casemiro og/eller Eriksen for at forstå, hvordan Manchester Uniteds plan vil udvikle sig."

"Så mens der er interesse fra topklubber i Gomes, er det på nuværende tidspunkt kun scouting, og Manchester United har endnu ikke besluttet deres planer."

"Det er stadig tidligt, da det vil være afgørende at have en ny direktør på plads, så de kan lave deres planer for, hvem de skal målrette og hvor meget de skal bruge."

FootballTransfers skriver, at Manchester United skal betale godt over 47 millioner euro for at hente Gomes. Det svarer til omkring 350 millioner kroner.

Old Trafford-klubben skal derfor også finde ud af, hvorvidt de er villige til at betale den slags penge for at hente den nuværende Wolves-spiller.

Læs også

Kan blive skæbnesvangert: Christian Eriksen indkaldt til møde

Julián Álvarez spurgte Luka Modric om trøjeskift: Så modtog han et uventet svar

2024-04-16T08:21:38Z dg43tfdfdgfd