TOTO WOLFF SæTTER NAVN På 4 POTENTIELLE AFLøSERE FOR LEWIS HAMILTON

Toto Wolff har nævnt fire kørere, han overvejer til det ledige sæde hos Mercedes i 2025, hvor Lewis Hamilton forlader holdet.

Den syvdobbelte Formel 1-mester har indgået en aftale om et skifte til Ferrari ved årets udgang. Og med 21 løb, der stadig skal afvikles inden da, har Wolff ikke til hensigt at forhaste sig med beslutningen om, hvem der skal afløse ham.

Læs også

Kevin Magnussen er ikke meget for at tale om denne ting

Fernando Alonso kan forlade Aston Martin: Er i dialog med storhold

Men han har tydeligvis givet situationen nogle tanker. Teamchefen har allerede gjort det klart, at hvis Max Verstappen følger op på sin trussel om at forlade Red Bull, vil hollænderen være hans førsteprioritet.

Wolff har også bakket George Russell op med hensyn til at føre holdet ind i fremtiden - og har nu nævnt tre andre kandidater, hvis Verstappen ikke kan lade sig gøre.

"Russell får det sæde. Han har været en del af vores juniorprogram i lang tid. Grunden til det er, at han er fantastisk, så det handler om det andet sæde," sagde han ifølge Mirror.

"Jeg tror også, det afhænger af, hvad Max gør. Vi har også en ung knægt (Andrea Kimi Antonelli, red.), der er meget lovende. Jeg vil ikke lægge ekstra pres på ham, men det ser ud til, at han kan blive en af de store. Men vi vil heller ikke drukne ham ved at lade ham hoppe ind i en F1-bil som 17-årig."

"Der er nogle få muligheder, vi leger med, med ham. Naturligvis er der Fernando (Alonso, red.), som er meget spændende, og Carlos (Sainz, red.) er rigtig god. Så der er et par stykker. Jeg vil spille det som en brud - svær at få!"

Wolff indrømmede også, at uanset hvem der får sædet, så skal de have en meget hurtigere bil, end de har formået at producere i de sidste tre sæsoner.

"Jeg tror, vi skal se på os selv og spørge, hvad kan vi gøre med denne bil. Så bliver det meget nemmere, uanset hvem der kører den anden bil," sagde han.

"Det bliver meget nemmere for George, fordi han har potentialet til at blive verdensmester og så meget mere. Det er holdets problem at løse det, snarere end at lede efter en fantastisk kører."

Læs også

Daniel Ricciardo får ultimatum af Red Bull-boss

Kevin Magnussen med opløftende nyt: Det er meget opmuntrende

2024-03-27T16:15:42Z dg43tfdfdgfd