TOTO WOLFF BEKRæFTER MERCEDES' FORETRUKNE AFLøSER FOR LEWIS HAMILTON

Mercedes teamchef Toto Wolff har bekræftet, at han er interesseret i at gøre et ihærdigt forsøg på at hente Max Verstappen forud for 2025-sæsonen i Formel 1.

Den tredobbelte verdensmester har været genstand for rygter om utilfredshed på grund af efterforskningen af Christian Horner, hvis forhold til Verstappens far siges at være anspændt.

Læs også

Melder klart ud: Kevin Magnussen er berettiget til at være 'rasende'

Kevin Magnussen er ikke meget for at tale om denne ting

Lewis Hamilton har allerede meddelt, at han forlader Mercedes ved udgangen af denne sæson, for i stedet at slutte sig til Ferrari. Dette har ført til spekulationer om, at hans nuværende hold vil forsøge at skrive kontrakt med Verstappen.

Til trods for, at hollænderen har forpligtet sin fremtid til Red Bull, er Wolff villig til at teste hans beslutsomhed.

"Vi har en ledig plads. Den eneste hos de øverste hold. Medmindre Max beslutter sig for at skifte, for så vil pladsen ikke være ledig hos os mere," sagde han til Fox Sports under Australiens Grand Prix.

Wolff forsøgte at skrive kontrakt med Verstappen som teenager, men han sluttede sig i stedet til Red Bull, fordi Mercedes ikke kunne tilbyde ham et F1-sæde med det samme. Men østrigeren har fastholdt, at han stadig har et godt forhold til Maxs indflydelsesrige far Jos.

"Ja. Du kan se, hvad hans præstationsniveau er. Men jeg vil ikke undervurdere de andre muligheder," svarede han på spørgsmålet om, hvorvidt Verstappen er hans foretrukne valg.

"Det er en slags forhold, der skal ske på et bestemt tidspunkt, men vi ved ikke hvornår."

Wolff nævnte også den dobbelte verdensmester Fernando Alonso, den afgående Ferrari-kører Carlos Sainz og Mercedes-støttede F2-kører Kimi Antonelli som mulige kandidater.

"Naturligvis er der Fernando, som er meget spændende. Og Carlos er rigtig god. Så der er nogle muligheder," sagde han.

Læs også

Toto Wolff sætter navn på 4 potentielle afløsere for Lewis Hamilton

Fernando Alonso kan forlade Aston Martin: Er i dialog med storhold

2024-03-28T16:03:03Z dg43tfdfdgfd