TIDLIGERE LIVERPOOL-SPILLER BLEV NARKOKONGE: NU RISIKERER HAN FæNGSEL På LIVSTID

Han var blevet udset som et af de helt store talenter i Liverpool, da han var en del af deres akademi sammen med legender som Jamie Carragher og Michael Owen. Men en række alvorlige skader satte en stopper for hans karriere, før den overhovedet kom i gang.

Det fik ham til at gå i en helt anden retning, da han forfulgte en karriere som kriminel. I en alder af 12 år blev Jamie Cassidy set som en af de helt store fremtidige stjerner for både Liverpool og England.

Læs også

Rasmus Højlund afviser rygter: Det er fake news

DR indgår aftale med tidligere landsholdsstjerne

I dag er han 46 år og risikerer at blive idømt fængsel på livstid, efter at have erkendt sin rolle i en stor narkosag. Ifølge Mirror handler sagen om smugling af kokain for flere millioner Sydamerika til Europa. 

Det er kommet frem, at han har arbejdet tæt sammen med sin fire år ældre storebror, Jonathan Cassidy. Sammen har de stået for at importere flere hundrede kilo kokain til Liverpool.

Forsendelserne var gemt i modificerede køretøjer og ankom via Amsterdam fra Brasilien, Ecuador, Colombia og Bolivia. Da kokainen landede i Liverpool, var det Jamies opgave at distribuere det rundt omkring i England og Skotland gennem et netværk af betroede kurerer.

Anklager Richard Wrigh sagde, at Jamie spillede en operationel og ledelsesmæssig rolle i forretningen, der blev drevet af hans bror og hans forretningspartner, 51-årige Nasar Ahmed. 

I sin selvbiografi fra 2008 skriver Carragher, at hans gamle ven 'bestemt ville have været en fast mand hos Liverpool, hvis han ikke havde lidt så meget med skader'. Som 15-årig var Jamie topscorer for Englands U16-landshold.

En kilde tæt på Jamie har fortalt Mirror, at han var 'en flink dreng, der valgte den forkerte vej'. I en periode på seks uger fra april til maj 2020, blot måneder før deres anholdelse, organiserede de to brødre aftaler, der bragte stoffer til en værdi af mere end 244 millioner kroner til Storbritannien.

Læs også

Endnu en skade: Kasper Hjulmand tvunget til ny udskiftning

Kasper Dolberg reagerer på voldsom kritik fra Thomas Gravesen

2024-03-21T14:16:53Z dg43tfdfdgfd