THOMAS FRANK SæTTES I FORBINDELSE MED TOPJOB

Det er ikke sikkert, at Brentford kan have glæde af Thomas Frank i næste sæson. Han har gjort det godt i London-klubben, hvorfor han er havnet på radaren i en række andre klubber.

Blandt andet har han været kædet sammen med Liverpool, da de skal sige farvel til Jürgen Klopp til sommer. Flere eksperter og medier mener dog ikke, at han er med på listen over kandidater på Anfield.

Læs også

Liverpool, Manchester City og Arsenals statistikker sammenlignet: Her er den klare vinder

Erling Haaland roser flere FCK-spillere

Til gengæld kan det ende med et skifte til Manchester United, da der er forlydender om, at Erik ten Hag bliver fyret. Den hollandske træner har ikke haft succes på det seneste, hvorfor der er blevet sået tvivl om hans fremtid på Old Trafford.

Af denne grund har der også været en del spekulationer om, hvem der kan ende med at afløse ham. Her er flere navne blevet nævnt, men nu mener ESPN at vide, at de har skåret listen ned til at indeholde blot tre kandidater.

En af de tre kandidater skulle være danske Frank, der har imponeret i sin tid i Brentford. Han er dog ikke den eneste Premier League-træner, som de har et godt øje til.

Angiveligt har de også et godt øje til Roberto De Zerbi, der er træner i Brighton, hvor han har haft stor succes. Ydermere anser de også Englands landstræner Gareth Southgate som en potentiel mulighed.

Ten Hag har kontrakt med United til sommeren 2025, men de dårlige resultater har medført, at han kan stå til at blive fyret til sommer. 

Flere medier har meldt om, at han kan få dødsstødet, hvis det ikke er muligt at kvalificere sig til Champions League. Og på nuværende tidspunkt ser det bestemt ikke ud til at være nemt for den hollandske træner.

Læs også

Ole Gunnar Solskjær afslører 3 spillere han ville have haft til Manchester United

Carlo Ancelotti risikerer op til 5 års fængsel

2024-03-07T08:10:04Z dg43tfdfdgfd