TADEJ POGACAR MELDER UD OM JONAS VINGEGAARD

Jonas Vingegaard havde håbet på, at dette års udgave af Baskerlandet Rundt ville blive en stor succes for ham. Sådan gik det desværre ikke, da den danske stjerne var involveret i et slemt styrt på 4. etape.

Det medførte ikke blot, at han var nødt til at udgå fra det spanske etapeløb. Det kostede ham også et brækket kraveben, flere brækkede ribben og en punkteret lunge. Det medførte, at han var indlagt på et spansk hospital i to uger.

Læs også

Tadej Pogačar med opsigtsvækkende melding

Sportsdirektør om Jonas Vingegaard: Det var hans største problem

Ydermere har det også ført til, at der nu er tvivl om, hvorvidt han når at blive klar til dette års Tour de France. Rigtig mange havde set frem til at opleve en intens kamp mellem Vingegaard, Pogacar, Primoz Roglic og Remco Evenepoel, men det bliver måske ikke en realitet.

Det faktum, at Vingegaard måske ikke når at blive klar til Tour de France, er dog ikke noget, som Pogacar fryder sig over. Derimod håber han på, at den danske Visma-rytter når at blive klar, så de kan tage kampen op imod hinanden.

"Selvfølgelig håber jeg at se Jonas. Sådan er jeg som person. Jeg vil køre mod de bedste, og Jonas er nok den bedste klatrer i verden," sagde han ifølge TV 2 Sport på et pressemøde fredag forud for Liège-Bastogne-Liège.

"Han er altid på sit bedste i Touren, så jeg håber, at han kommer tilbage på samme niveau som før, så vi kan få nogle gode dueller igen."

Da Vingegaard har vundet Tour de France de seneste to år, vil det naturligvis øge Pogacars chancer for at vinde, hvis den danske stjerne ikke når at blive klar.

Læs også

Planen er lagt: Dette skal ske med Jonas Vingegaard

Mattias Skjelmose reagerer på voldsom video

2024-04-20T13:10:46Z dg43tfdfdgfd