SåDAN SER VEJRET UD FOR 2024-SæSONENS FøRSTE GRAND PRIX

Denne weekends Grand Prix i Bahrain vil sætte gang i den rekordbrydende Formel 1-sæson 2024, hvor alle holdene, der deltager i begivenheden, har samlet betydelige data på Bahrain International Circuit i sidste uge under pre-season testene. Det skriver Racingnews365.

Læs også

Red Bull færdige med undersøgelse af Christian Horner

Formel 1-lønninger: Her er alle kørernes løn i 2024-sæsonen

Red Bull-ejer vil 'af med Christian Horner så hurtigt som muligt’

Som forventet, givet det ørkenagtige klima, blev hele testen gennemført i tørre og varme forhold, selvom der var noget vind.

Ifølge vores venner på WeerOnline.nl forventes lignende forhold gennem hele sæsonåbneren. Vejret forventes nu at forbedre sig, som Grand Prixet udvikler sig, med torsdag sat til at være den mest blæsende af de tre dage.

Selvfølgelig vil dette weekends løb i Bahrain og næste weekends begivenhed i Saudi-Arabien følge en lidt anderledes tidsplan, med FP1 og FP2, der finder sted på en torsdag, FP3 og kvalifikation på en fredag og løbet på en lørdag.

Dette er gjort af respekt for Ramadan, den islamiske hellige måned, som starter næste søndag. Ved at fremrykke det saudiarabiske Grand Prix med en dag, var sporten nødt til også at flytte Bahrain GP frem for at sikre, at der var en uge mellem løbene.

Vind aftager inden lørdag

Ser vi frem mod vejrudsigten i Bahrain for F1, vil vejret være tørt og solrigt på torsdag med en lufttemperatur på over 20 grader Celsius; dog vil vinden være stærkest på åbningsdagen.

Dette kunne forstyrre bilerne, ligesom det gjorde, når vinden var stærk til tider under pre-season testene. Fredag vil også være tør og solrig med blæsende forhold om morgenen. Heldigvis vil den stærke havbrise aftage, som dagen udvikler sig, lige i tide til kvalifikationen om aftenen.

Hvad angår løbsdagen, ser lørdag ud til at være den bedste dag vejrmæssigt for Grand Prixet, med væsentligt roligere vind. Lufttemperaturen for løbet forventes nu at være 21 grader Celsius, meget køligere end de 40 grader Celsius, Bahrain oplever i sommermånederne.

Læs også

Lewis Hamilton skjulte sit skifte til Ferrari for sine forældre

Kevin Magnussen deler positiv nyhed

Günther Steiner afslører: Derfor forlod jeg Haas

2024-02-28T08:33:41Z dg43tfdfdgfd