SåDAN GåR PUSLESPILLET OP FOR CARLOS SAINZ OG MAX VERSTAPPEN

Fernando Alonso har forlænget sin kontrakt med Aston Martin, og ifølge det tyske medie Auto, Motor und Sport var det hans eneste mulighed.

Selvom Alonso tidligere er blevet sat i forbindelse med både Mercedes og Red Bull Racing, så lyder mediets melding, at det ikke var realistisk, at den 42-årige spanier at få en langsigtet aftale hos et af de to hold.

Sådan skriver F1maximaal.

Læs også

Max Verstappens kæreste har et barn med en anden Formel 1-kører

Max Verstappen er en undtagelse: "Kørerne aner ikke, hvad de taler om"

"Ved at vælge Aston Martin har Alonso truffet det bedst mulige valg for ham selv. Også selvom det ikke var helt af egen fri vilje", skriver Auto, Motor und Sport.

Det tyske medie understreger også, at Alonso fandt Aston Martin mere tiltalende end de andre muligheder, da han er fortrolig med holdet og har set, hvordan ejeren Lawrence Stroll har opgraderet teamet.

"Alonso er i bedre hænder hos Aston Martin end hos Red Bull eller Mercedes," konkluderer mediet.

Det store puslespil

Udover Alonsos situation spekuleres der også i Carlos Sainz' fremtid. Med Aston Martins fornyede aftale med Alonso er både Red Bull og Mercedes fortsat på jagt efter kørere, og rygter peger på, at Mercedes overvejer at give Sainz en etårig kontrakt.

Og det skifte kan give rigtig god mening, hvis hele puslespillet skal gå op. Ved at Sainz kun tager et år hos Mercedes, er han stadig til rådighed i 2026, hvor Audi gør sin entré i sporten; og så kan Verstappen overtage det tomme Mercedes-sæde.

Dermed kan det store puslespil gå op. Om det bliver sådan, vil kun tiden vise.

Læs også

Kevin Magnussen skuffer i kvalifikation i Kina

Michael Schumachers familie træffer stor beslutning

Max Verstappens kæreste er 9 år ældre end ham: Hendes jobs vil tage pusten fra dig

2024-04-21T11:27:58Z dg43tfdfdgfd