Så MEGET KOSTER LUIS DIAZ: PRISEN ER ‘CHOKERENDE’ HøJ

Diaz kom til Liverpool fra FC Porto under transfervinduet i januar 2022 i en handel til en rapporteret værdi af £37 millioner. Siden da har den colombianske landsholdsspiller scoret 22 mål i 85 optrædener på tværs af alle konkurrencer. 

I de seneste uger er Diaz' fremtid i klubben blevet sat spørgsmålstegn ved. Der er blevet rapporteret, at Liverpool endda kunne overveje at sælge kantspilleren i sommerens transfervindue, og nogle klubber i Spanien siges at være interesserede i at skrive kontrakt med den 27-årige.

Læs også

Andreas Christensen får stor ros af Barcelona-veteran

Manchester United-stjerne har fjernet alle spor om klubben på sine sociale medier

Erik ten Hag truer Manchester United-ledelsen

Nu har El Heraldo rapporteret, at Diaz' agent har fortalt Barcelona, at de skal være villige til at betale mellem €120 millioner og €140 millioner, hvis de ønsker at lokke ham væk fra Anfield. På søndag blev Diaz kritiseret, efter at han forspildte to store chancer under Liverpools Premier League-kamp mod Manchester City. Det skriver Sportbible.

Kampen endte 1-1, hvilket betyder, at Arsenal nu er de nye ligaledere, med Jürgen Klopps hold på andenpladsen grundet målforskel, og City et point efter på tredjepladsen.

Efter kampen talte Reds-chefen Klopp om denne sæsons spændende Premier League-titelkamp. Han sagde: "Vi har 10 kampe tilbage at spille, så naturligvis er intet afgjort. Der er masser af kampe. Den næste i ligaen er Brighton hjemme, traditionelt set er det ikke vores yndlingsmodstander. Det er ikke sådan, at vi tænker, 'Gud ske tak og lov for Brighton.' De spiller virkelig god fodbold, og det er en hård kamp for os. På et tidspunkt spiller vi mod Tottenham her, vi skal til Aston Villa og sådan noget. City spiller mod Arsenal, Tottenham og Aston Villa også."

Den tyske træner tilføjede: "Så mange hold kæmper, så meget kvalitet. Det eneste, jeg har brug for i øjeblikket, ville jeg foretrække at have 30 point mellem os og alle de andre ting, men det realistiske er, er vi virkelig med i det løb fra et præstations synspunkt? I dag så jeg et hold, der er på rette spor, så lad os se, hvad vi kan gøre."

Læs også

Erling Haaland kræver særlig klausul i ny kontrakt

Red Bull svarer på rygterne om fyring af Christian Horner

Harry Kane sætter Bundesliga historie i sin første sæson

2024-03-13T08:10:43Z dg43tfdfdgfd