STORKLUB FORBEREDER ENORMT BUD På MARCUS RASHFORD

Det er ikke sikkert, at Marcus Rashford har en fremtid i Manchester United. Hans niveau har ikke været prangende på det seneste, men det har ikke forhindret andre klubber i at rette blikket mod ham.

Ifølge det britiske medie Daily Mirror har dette medført, at en af de interesserede klubber endda er i færd med at forberede et bud på ham.

Læs også

Kasper Hjulmand indrømmer: Forstår godt, at folk undrer sig

Kylian Mbappé vil sagsøge kebab-butik

Det lyder, at Paris Saint-Germain skulle have et godt øje til ham. Derfor er de også klar til at bringe ham til Paris til sommer. For at nå i mål med dette, er de villige til at betale, hvad der svarer til lidt over 650 millioner kroner for ham.

Det er ikke første gang, at PSG kigger i retning af Rashford. Det gjorde også i 2022, hvor de forsøgte at hente ham. Det havde de ikke succes med, men nu er de klar til at gøre et nyt forsøg på det.

Hvis de ikke er klar til at hoste op med flere penge, kan det dog blive svært for dem. United har kontrakt med den engelske stjerne frem til sommeren 2028. Derfor forventes det, at de vil kræve op mod 870 millioner kroner for ham.

I sidste sæson var Rashford - uden tvivl - den bedste spiller for United. Han scorede 30 mål og var generelt en vital del af truppen. I denne sæson ser det helt anderledes ud, da det kun er blevet til syv mål i 34 kampe.

Alligevel ser PSG ham som en potentiel afløser for Kylian Mbappé, der forventes at skifte til Real Madrid til sommer. Skal et skifte til Paris blive en realitet, skal Rashford naturligvis også selv være interesseret i det.

Læs også

Se det her: Bournemouth leverer et af de bedste comebacks i Premier League historie

Kasper Hjulmand udtrykker bekymring for dansk stjerne

2024-03-14T16:14:16Z dg43tfdfdgfd