STOR FREMGANG FOR CAROLINE WOZNIACKI

Sidste år vendte Caroline Wozniacki tilbage til professionel tennis. Da hun afslørede, at hun ville vende tilbage, kom det naturligvis som en stor overraskelse for mange.

Der var store forventninger til hendes tilbagevenden, men de blev ikke helt indfriet. Den 33-årige dansker har kæmpet med at finde det høje niveau, som gjorde hende kendt i hele verden.

Læs også

Holger Rune ved det godt selv: 'Der er ingen undskyldninger'

Holger Rune gør den lille ting hele tiden - og det er ikke uden grund

På det seneste er det begyndt at gå den rigtige vej. I de seneste dage har hun imponeret under dette års WTA 1000-turnering i Indian Wells. Derfor tyder det på, at hun er ved at genfinde sin gode form.

Hun var senest i aktion natten til onsdag, hvor hun vandt over Angelique Kerber, der tidligere har været nummer et i verden. Det var endda en sikker sejr i to sæt.

De gode resultater i Indian Wells har gjort, at hun også har bevæget sig frem på WTA-ranglisten. I kvartfinalen skal hun spille mod Iga Swiatek, hvilket kan vise sig at blive en rigtig svær kamp.

Formår Wozniacki at vinde over Swiatek, vil hun rykke endnu længere op på ranglisten. En sejr vil placere hende som nummer 91 i verden, skriver Ekstra Bladet.

Det kan vise sig at blive vigtigt for den danske tennisspiller, at hun bliver ved med at kravle op ad ranglisten. Hvis hun ikke gør det, kan det betyde, at hun ikke får en plads ved Grand Slam-turnering French Open.

Wozniacki var heldig at få et wildcard til både US Open og Australian Open, men det betyder ikke, at hun også er sikker på at få et wildcard til French Open.

På nuværende tidspunkt er der ikke noget, der tyder på, at hun bliver tildelt et wildcard. Derfor er hun afhængig af, at hun selv kan kvalificere sig.

Læs også

Caroline Wozniacki når sin første kvartfinale siden 2020

Taylor Fritz kommer med klar advarsel til Holger Rune

2024-03-14T07:13:14Z dg43tfdfdgfd