SKRåSIKKER RASMUS HøJLUND: DET BESTEMMER MANCHESTER UNITED IKKE

I fodboldens verden er det ikke altid, at fodboldklubber og landshold er enige. Netop sådan en situation står Manchester Uniteds danske angrebstalent, Rasmus Højlund, i. Der foregår lige nu et spændende spil mellem klub og land.

Rasmus Højlund gjorde for nylig comeback efter en skade i en dramatisk FA Cup-kamp mod Liverpool. Og nu er han en del af det danske landshold, der forbereder sig til testkampe mod Schweiz og Færøerne.

Selvom han ikke er i sin absolutte topform efter skadespausen, er Højlund klar til at give alt for Danmark.

Manchester United og Dansk Boldspil-Union (DBU) har haft en dialog om Højlunds belastning, og angriberen understreger, at selvom han forstår Uniteds bekymringer, skal klubben ikke have det sidste ord i, hvor meget han spiller for landsholdet. “Fysisk har jeg det godt. Jeg fik 70 minutter i weekenden og er meget positiv,” siger Højlund til bold.dk.

Højlund, der allerede har gjort sig bemærket på det danske landshold med 10 kampe og syv mål, ser frem til at repræsentere Danmark igen, uanset de udfordringer, der måtte være med klubforpligtelser. “Det ville ikke være så smart, hvis de ikke havde koordineret det. Jeg ved, de har snakket sammen, så jeg tænker, det er op til dem. Jeg står til rådighed og er klar til, hvad end træneren vil have, at jeg skal spille,” forklarer Højlund om samarbejdet mellem DBU og Manchester United.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-21T07:58:07Z dg43tfdfdgfd