SEJR OVER COVENTRY KAN KOSTE ERIK TEN HAG JOBBET I MANCHESTER UNITED

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, står over for alvorlig kritik efter holdets seneste præstation i FA Cup-semifinalen mod Coventry City.

På trods af en tidlig føring på 3-0, tabte United grebet om kampen og tillod Coventry at score tre mål i de sidste 20 minutter.

Læs også: Rasmus Højlund endte som helt, da United slog Coventry

Dette chokerende comeback fra Coventry var tæt på at ende i en katastrofe for United, men et mål blev annulleret efter en ekstremt tæt offside-afgørelse af VAR i de sidste øjeblikke af den forlængede spilletid.

Det skriver FourFourTwo.

Denne kollaps har udløst spekulationer om, at den hollandske træner muligvis vil miste sit job på grund af den inkonsekvente præstation.

Erik ten Hag indrømmede efter kampen, at United “slap med skrækken”.

Den tidligere Liverpool-forsvarer, Jamie Carragher, mente dog ikke, det vil være nok til, at Ten Hag kan beholde sit job på Old Trafford efter sommerpausen.

Med henvisning til, hvordan Coventrys manager Mark Robins reddede Sir Alex Fergusons job i United med et mål i FA Cuppen tilbage i 1990, fortalte Carragher til Sky Sports: “Vi så det mod slutningen der, og Mark Robins reddede berømt en Manchester United-manager i job, jeg tror, at resultatet i dag netop har kostet en Manchester United-manager hans job. Jeg kan ikke se, hvordan han kn blive, det kan jeg ikke.”

Kritikken fokuserer på holdets manglende evne til at opretholde ledelsen, hvilket rejser tvivl om deres evne til at håndtere pressede situationer. Denne episode kan blive et afgørende øjeblik for Ten Hag, hvis fremtid på Old Trafford nu synes usikker.

Situationen for Manchester United er yderligere kompliceret af deres nuværende position og præstationer i andre turneringer, hvilket kun tilføjer til presset på Ten Hag.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T05:27:25Z dg43tfdfdgfd