SEBASTIAN VETTEL PEGER På KøRER MED 11 PODIEPLADSER SOM NæSTE F1-MESTER EFTER MAX VERSTAPPEN

I et hurtigt interview med talkSPORT blev Vettel bedt om at nævne den næste Formel 1-mester, som 'ikke er Max Verstappen eller Lewis Hamilton'. Sammenlagt har de to stjerner vundet ni af de sidste 10 titler.

Hamiltons tidligere Mercedes-holdkammerat Nico Rosberg er den eneste kører, der har afbrudt den lange stime af mesterskabet, som de to kørere har skabt. Men Vettel tror, at Hamiltons nuværende holdkammerat kan være den næste i rækken.

Læs også

Mercedes giver stort hint om Lewis Hamiltons mulige afløser

Ekspert langer ud efter Red Bull-kører: Han fortjener det ikke

Efter at have tænkt et øjeblik over sit svar, svarede Vettel ganske enkelt: "George Russell."

Russell er 108 løb inde i sin karriere i Formel 1 og tog sin eneste sejr til dato ved Brasiliens Grand Prix i 2022, men han har opnået 11 podieplaceringer.

Mercedes er langt fra at være med i kampen om titler i øjeblikket, da de i skrivende stund ligger på fjerdepladsen i konstruktørernes mesterskab. Men Vettel har tydeligvis langsigtede forventninger til dem.

Kan George Russell blive Sebastian Vettels holdkammerat hos Mercedes næste år?

Vettels forudsigelse er betydelig på grund af snakken om, at han potentielt kan vende tilbage til Formel 1 hos Mercedes. Tyskeren har indrømmet, at han stadig er i kontakt med teamchef Toto Wolff og har ikke udelukket en tilbagevenden.

Han gik på pension ved udgangen af 2022-sæsonen, men i en alder af 36 år, er han stadig tre år yngre end Hamilton og seks år yngre end Fernando Alonso. Og der er ingen tvivl om, at han er en af de helt store, da han har vundet fire verdensmesterskaber.

Vettel siger, at han stadig er i passende fysisk form til at kunne sætte sig bag rattet igen, hvis han får det rigtige tilbud. For sin del fastholder Russell, at han ville vise sig frem mod enhver holdkammerat og ville byde ham velkommen tilbage.

Dog har en journalist advaret Wolff om, at det ville være 'helt vanvittigt' at satse på Vettel på dette tidspunkt. Længere ude i fremtiden kan Audi, der træder ind i 2026, dog se det som en risiko, der er værd at tage.

Læs også

Max Verstappens kæreste har et barn med en anden Formel 1-kører

Sergio Perez 'ydmyget' offentligt af Christian Horner efter udtalelser om Red Bull-køreren

2024-04-21T08:57:36Z dg43tfdfdgfd