RORY MCILROY FORBINDES MED CHOKERENDE SKIFTE TIL LIV GOLF: KAN SIKRE SIG ENORMT BELøB

Rory McIlroy forbindes med et chokerende skifte til LIV Golf, der vil sikre ham intet mindre end 850 millioner dollars. Det svarer til næsten 6 milliarder danske kroner.

Et skifte til LIV Golf strider dog meget imod hans travle planer om at spille otte PGA Tour-turneringer de næste ti uger. Rygterne begyndte at svirre under Masters og blev afvist som 'vrøvl' af personer tæt på den firedobbelte major-vinder.

Læs også

Har du set klippet? Tiger Woods skyder skævt og sender en fan i jorden

Scottie Scheffler skriver historie

Han udtalte sig også selv, men slog fast, at han ikke bemærkede, at LIV Golf-kommissær Greg Norman fulgte ham fredag i sidste uge.

"Nej, det gjorde jeg ikke. Jeg så ham ikke," sagde McIlroy ifølge Irish Independent, da han blev spurgt, om han havde set Norman.

McIlroy gav ikke udtryk for, at hans forpligtelse til PGA var vaklende efter hans skuffende præstation ved Masters. Han blev spurgt om han overvejede at nedskalere sit travle program, da han deltog i syv turneringer før Masters.

"Nej. De næste to uger spiller jeg Hilton Head og jeg spiller i New Orleans. Jeg tager en uges pause, spiller Quail Hollow, spiller PGA, og tager endnu en uges pause. Derefter spiller jeg fire i træk," svarede han.

Han tilføjede derefter sarkastisk, givet sin middelmådige form: "Jeg elsker golf lige nu. Jeg er helt vild med det."

Imidlertid fortsatte spekulationerne, indtil hans management reagerer, efter at den londonbaserede finansavis "City A.M." i dag rapporterede, at kilder har fortalt dem, at McIlroy "kunne" tilslutte sig LIV Golf.

Den London-baserede avis City A.M. skriver dog, at kilder har fortalt dem, at McIlroy 'kan' tilslutte sig LIV Golf.

Avisen skrev, at 'to separate kilder har fortalt City A.M., at de mener, at en aftale er tæt på. Det hævdes, at LIV Golf-ledelsen har tilbudt McIlroy svimlende 850 millioner dollars for at tilslutte sig, plus omkring to procent i egenkapital i golftouren."

McIlroys tidligere manager, Chubby Chandler, spekulerede sidste måned i, at McIlroys holdning til LIV-spillere, der ønsker at spille PGA Tour-turneringer, var et tegn på en potentiel kovending.

McIlroy lød, som om han talte med tungen solidt plantet i kinden, da han blev spurgt om Chandlers udtalelser et par dage senere.

"Man ved aldrig. Han kunne vide et par ting... Hvem ved?" sagde han forud for Cognizant Classic.

Spurgt om der var en god chance eller ti procent, svarede han: "Et sted midt imellem måske. Hvem ved?"

Læs også

Video: Her går det helt galt for Tiger Woods

Efter 27 år: Nu kommer Tiger Woods med en stor nyhed

2024-04-16T11:51:55Z dg43tfdfdgfd