RED BULL REAGERER På AUDIS VANVITTIGE TILBUD TIL CARLOS SAINZ

Carlos Sainz står over for et vigtigt karrierevalg. Lige nu kører han for Ferrari, men han har kontraktudløb til sommer, hvor Lewis Hamilton tager over efter ham.

Det ser dog ikke ud til, at det bliver svært for Sainz at finde sig et nyt hjem, da flere prominente Formel 1-hold har sendt tilbud i hans retning.

Mercedes har tilbudt han en etårig kontrakt, Red Bull har givet ham et 'nærigt' tilbud, og Audi vil gøre ham til den tredje bedst betalte kører i hele feltet efter stjernerne Max Verstappen og Lewis Hamilton.

Sådan skriver mediet AMP.Lasexta.

Læs også

Efter glædeligt nyt til danske Formel 1-fans: Nu reagerer Kevin Magnussen

Max Verstappen har ét altafgørende krav til Mercedes

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Nico Hülkenberg for kort tid siden skrev under med Audi, som vil gøre sit indtog i Formel 1 i 2026, og nu vil Audi tilsyneladende gøre alt, hvad de kan, for at gøre Sainz til hans holdkammerat.

Red Bull har officielt meldt ud, at det ikke kan matche Audis flotte tilbud. Helmut Marko fra Red Bull har givet udtalt for, at de opmærksomt følger Sainz, men at de ikke har travlt med at få hans underskrift.

Sagen er dog en anden for Audi, som gerne vil have spanieren til at træffe en hurtig beslutning.

"Jeg synes, han har et meget godt tilbud fra Audi, men han er nødt til at træffe en beslutning relativt hurtigt", siger Helmut Marko.

Med de kommende løb i Miami denne weekend og i Imola om to uger, bliver det spændende at se, hvad Sainz beslutter sig for.

Valget kan være afgørende for den spanske kører, og der er flere scenarier i spil. Flere har påpeget muligheden for, at Sainz kan takke ja til Mercedes etårige kontrakt, da han så vil være klar til at skifte til Audi i 2026.

Læs også

Toto Wollf melder ud om Lewis Hamilton: "Han har opført sig..."

Mercedes med lukrativ tilbud til Max Verstappen - kan tjene 3 gange så meget som Lewis Hamilton

Ferrari-kører har truffet stor beslutning om fremtiden

2024-05-02T06:38:35Z dg43tfdfdgfd