RED BULL MELDER UD: CHRISTIAN HORNERS FREMTID AFGJORT

Red Bull GmbH, der er moderselskabet bag Red Bull Racing, har afsluttet sin undersøgelse af teamchef Christian Horner. Han er blevet anklaget for upassende adfærd af en kvindelig kollega, hvilket har fået en del opmærksomhed.

Der er endnu ikke meldt noget ud om, hvad disse anklager gik ud på. Der har dog været rygter om, at det skulle dreje sig om beskeder af seksuel karakter.

Læs også

F1-ekspert siger, at én kører ville vinde klart, hvis alle kørte i samme bil

Medie: Et Formel 1-hold er ‘langt bagefter’ de andre hold inden sæsonstart

Nu er undersøgelsen blevet færdiggjort, og Horner har fået svar på, hvad han skal forvente sig af sin fremtid. Han kan glæde sig over, at sagen er faldet ud til hans fordel. Derfor er det også blevet besluttet, at han kan fortsætte i sit job som teamchef.

"Den uafhængige undersøgelse af anklagerne fremsat mod hr. Horner er tilendebragt, og Red Bull kan bekræfte, at klagemålet er afvist. Klageren har ret til appel," meddeler Red Bull ifølge Ekstra Bladet.

"Red Bull er overbevist om, at undersøgelsen har været fair, nøje og upartisk. Undersøgelsesrapporten er fortrolig og indeholder privat information om parterne og tredjeparter, som deltog i undersøgelsen, og derfor bliver der ikke kommenteret yderligere af respekt for alle involverede. Red Bull vil fortsat stræbe efter de højeste standarder for arbejdspladser."

Det var det hollandske medie Telegraaf, der var først til at afsløre, at Horner var blevet anklaget for upassende adfærd af en kvindelig kollega.

Han har været i kraftig modvind siden starten af denne måned, hvor nyheden om anklagerne kom frem. Ingen har dog meldt noget ud om, hvad der konkret er foregået bag kulisserne, siden kvinden har følt sig nødsaget til at melde ham.

Horner har hele tiden afvist alle anklager, men Red Bull har sørget for, at der alligevel er blevet udført en uafhængig undersøgelse. I sidste ende lå valget hos thailandske Chalerm Yoovidhya, der ejer 51 procent af Red Bull.

Læs også

Sådan ser vejret ud for 2024-sæsonens første grand prix

Red Bull færdige med undersøgelse af Christian Horner

2024-02-29T07:06:08Z dg43tfdfdgfd