RASMUS HøJLUND SCORER I FORLøSENDE UNITED-COMEBACK

Manchester United var onsdag aften bagud to gange mod Sheffield United, men med scoring fra blandt andre Rasmus Højlund sikrede klubben sig en 4-2-sejr.

Den danske landsholdsangriber scorede Premier League-opgørets sidste mål, da Bruno Fernandes sendte bolden ind foran mål med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Højlund kom buldrende i helt fri position og sparkede let bolden over stregen. På den måde fik han en stor rolle i Manchester Uniteds første sejr efter fire kampe uden fuld pointhøst.

Christian Eriksen var også en del af comebacket. Han var i startopstillingen for første gang siden 14. januar. Siden da har han foruden 37 minutter i en kamp mod Fulham varmet bænken i alle Premier League-kampe.

Men det var altså ikke nogen dans på roser for de to danskere og deres holdkammerater.

Sheffield United kom således foran med både 1-0 og 2-1, men særligt Bruno Fernandes var afgørende for, at Manchester United slap fra kampen med sejr.

Han sørgede således for at udligne til 2-2 på straffespark, inden han med et langskudsdrøn bragte United på 3-2 efter 81 minutter.

Fire minutter senere serverede han så bolden for Rasmus Højlund, der nu har scoret otte mål i sin første Premier League-sæson.

Manchester United sniger sig i tabellen op forbi Newcastle, som onsdag tabte med 0-2 til Crystal Palace, og er nu på sjettepladsen.